Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt velem? Lányok véleményére vagyok kíváncsi elsősorban
Több mint egy éve ismerek 1 lányt,mind2en külföldön élünk,egy városban.A kezdetnél bepróbálkoztam,hátha szingli,de nem.Pasija volt.Azt mondta,hogy sokat veszekednek,nem jó neki.Eltelt kb. 1 év és szakítottak.Megint bepróbálkoztam nála.Most az volt a kifogás,hogy még csak most szakított,és még várni akar.Oké,itt még mindig érthető volt nekem a csaj.A szakításuk óta többször találkoztunk,majdnem mindennap chatelünk a Facebookon.Sokkal nyitottabb lett felém,legalábbis így éreztem.Aztán jött a hidegzuhany:A hétvégén jön egy régi srác ismerőse,akivel korábban járni akart,de neki is volt barátja,meg a srácnak is,amikor megtetszettek egymásnak anno.És most szeretné felmelegíteni a káposztát...Ekkor minden rizsa nélkül elmondtam neki,hogy szeretem.De hát ő azt hitte csak barátok vagyunk,a találkozások is azok voltak...ha egyszer azt mondta,hogy várni akar!!!ez igaz,én nem nyomultam!A barátnőjével felvettem a kapcsolatot,hogy írja meg mit mondott rólam a csaj.Erre visszaír,hogy nem is tudott a létezésemről,pedig a fontos embereket mindig kibeszélik!És ekkor belémhasított a gondolat,hogy ez a csaj akivel több mint egy évig beszéltem,találkoztunk,időt szántam rá,nálam jobb barátot keresve se talált volna.erre meg...Még csak a barátjának se tekintett sose.
Aki volt hasonló szituban kérem írjon róla,vagy ti lányok írjátok meg hogy miért vagytok ilyenek?Velem van a baj?Nagyon köszönöm a válaszokat!
egyszerűen csak barátnak vagy lelki szemetesládának tekintett
jobb tisztázni az elején mit akarsz a lánytól, és akkor nincs pofára esés
mondjuk a lány is tudta, mit akarsz, hiszen bepróbálkoztál...amit nem részleteztél, h mit jelent
aha, akkor ez az 'azt hittem barátok vagyunk' valóban nem állja meg a helyét, avagy nem a legegyenesebb módja a lerázásnak
ha egy évig tetszik neked egy lány, azt ő úgyis leveszi, ha nem nyomulsz...szóval ha egy ilyen hossz idő alatt, de mondjuk levehetjük ezt 3 hónapra is, nem kezd el ő is nyitni feléd, akkor az azt jelenti, nincs esélyed, és tényleg időpocsékolás tovább körbeudarolni
Elmesélem én is hogy mi volt.
Én is jól megszívtam.
De itt le se írom, megy priviben.
Egyébként részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!