Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS, egyik napról a másikra megundorodtam a barátomtól, mit csináljak?
Tudom gáz de roppant rosszul érzem magam. 3 éve vagyunk együtt, mostanában szinte tökéletes volt a kapcsolatunk, egészen kb. 2 héttel ezelőttig.
Elég sokszor lemondta a találkozásainkat, msotis kb. egy hete nem találkoztunk.
Miután folyton lemondogatta, és először átmentem hozzá, azt éreztem undorodom tőle és ne érjen hozzám. A csók is baromi rosszul esett, az érintését is nehezen viseltem. Aztán nap végére helyre állt.
AZtán megint keveset találkoztunk, és ahogy eljött a kvöetkező találkozás ott megint undort éreztem iránta.
Most megint ez van....
Azt érzem hogy NAGYON szeretem de valamiért elkezdtem undorodni a külsejétől, és nem tudom miért :( Kérlek ne írjátok, hogy felszínes vagyok, mert eddig minden rendben volt közöttünk, és semmi olyan dolog nem történt, ami ezt kiválthatta volna(kivéve, hogy egyik nap iszonyatosan zsíros volt a haja, de ilyen csak előfordul, emiatt nem undorodhattam meg tőle).
Egyszerűen nagyon rosszul érzem magam, mert ha nem vagyok vele hiányzik, de ha meg vele vagyok...
Akárhogy próbálom rendezni magamba a dolgokat, nem tudom, és iszonyatosan kétségbe estem, mert ilyen helyzetben sose voltam.
Eltávolodtatok egymástól.
Ez olyan mikor van egy legjobb barátod akivel mindent együtt csináltok.aztán pár hónapig,akár egy évig (ebben az esetben elég pár hét) nem tartjátok a kapcsolatot és utána ha találkoztok olyan mintha egy idegen lenne.beszédtéma sincs.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!