Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megundorodtam a férjemtől. (? )
Ma szóba került a babavállalás téma. Nagyon sokmindent megbeszéltünk, átgondoltunk, erre a végén kijelentette, hogyha valaha is gyerekünk lesz, szeretne dns-tesztet készíttetni, "nem azért mert bennem nem bízik, hanem mert manapság senkiben sem lehet megbízni". Annyira nagy sokk volt ez nekem! Soha nem csaltam meg, még gondolatban sem! Imádtam őt, de ezzel a kijelentésével nagyon megijesztett. El szeretne vinni hazugságvizsgálatra is, mert "sosem lehet tudni, mit csinálok a munkahelyemen a férfiakkal."
El sem tudom képzelni, miért nem bízik bennem, még a barátnőim sem jöhetnek át, nemhogy még én menjek! Elmegyek a hazugságvizsgálatra, hogy megtudja, sosem csaltam meg, de azután haza is fogok költözni. Nem tudok gyereket szülni egy ilyen embernek :( Miért kell bebizonyítanom a saját ártatlanságomat?:(
Milyen naiv vagyok, hogy innen várok segítséget!
Köszönöm a segítő válaszokat!
A férjed egy fas.z.
No nem a bizalmatlanság miatt, hanem mert ezt nem kéne az orrodra kötnie.
Ha lesz valaha gyerekem, természetesen én is megcsináltatom a tesztet, de titokban tartom éppen emiatt a balhé miatt, amit te is levágsz.
Ha megbukna az anya a teszten, igyekeznék minden vagyont rövid úton kimenteni és beadni a váló- és apasági keresetet.
Ha én lennék az apa, akkor pedig az én titkom maradna halálomig, így szent a béke.
A férjed valszeg nem túl okos ember.
Helyes :D
Én azt bírtam mikor szűz csajom kitalálta, hogy ő terhes... De mitől vazze? Vagyis, inkább kitől...
Ott ahol a férfiak harmada olyan gyereket nevel akirő csak azt hiszi, hogy az övé. Aztán van pár benga-macho állat akiknek 10-20 gyerek van különböző helyeken. Senki nem akar egy ilyet nevelni, csak mert benga teleélvezte a feleségét (micsoda meglepetés, hogy annak szabad)
16-os azért mond valamit.
Nézz utána kérdező, de Franciao.-ban törvényileg tiltották be az apasági tesztek elvégzését és azok eredményeit sem fogadja el a bíróság, sőt meg is büntetik sok ezer Euróra azt, aki el meri végeztetni.
Mindez azért, mert túl sokszor jött ki eredményül, hogy valóban nem a vér szerinti apa neveli a gyereket...
Akkor sok szerencsét a zabigyerekek neveléséhez. Az feleséged és a bunkó szeretője jót kacagnak majd.
Ha meg nő vagy érthető a kardoskodás. Hogy is engdhetnéd meg a szeretőnek, hogy gumi nélkül csinálja, ha kiderülhetne ez később...?
12. Te sem vagy normális, de a férjed sem az, kérdező.
Én is azt mondom, hogy ha bele is mész ebbe a vizsgálatba, azonnal költözz haza.
Ha ennyire nm bízik meg benned, minek van veled.
Elhiszem, hogy kellemetlen a helyzet és ha tényleg soha semmit nem tettél, akkor nincs miért aggódnod, negatív lesz az a vizsgálat és hagyd is ott ezt az embert, nem érdemel meg sem téged, sem egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!