Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő tartja teljesen normálisnak, hogy nyáron egész nap csak egy szál bugyiban (csak ciciben, nem meztelenül) legyen a család előtt?
Párom amikor csak az idő megengedi így van egész nap,azt mondja ,hogy ha férfiak lehetnek félmeztelnül otthon a meleg miatt,akkor a nők miért ne tehetnék meg? Szerinte sok nő van otthon a családban így nyáron, semmi féle szexuális értelmezés nélkül,egyszerüen így érzi kényelemben magát.Azt mondja,hogy már egy egyszerü top,vagy melltartó szoritja.A meztlenül járást már tulzotnak tartja,de a ciciben flangálés az neki nagyon kénylemes otthon.
38/F
Mikor a szuleimmel laktam akkor se jarkaltunk felmeztelenul a hazban. En a szobamban nyaron polo nelkul voltam de ferfikent ez normalis.
Most a felesegemmel ketten vagyunk a hazunkban de o napkozben sosincs polo nelkul. Nincs is meleg a hazban mert megy a klima.
En oszinten szolva itt olvasok ilyenrol eloszor, soha nem hallottam meg hogy masok otthon melltarto es polo nelkul jarkalnanak a hazban napkozben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!