Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő tartja teljesen normálisnak, hogy nyáron egész nap csak egy szál bugyiban (csak ciciben, nem meztelenül) legyen a család előtt?
Párom amikor csak az idő megengedi így van egész nap,azt mondja ,hogy ha férfiak lehetnek félmeztelnül otthon a meleg miatt,akkor a nők miért ne tehetnék meg? Szerinte sok nő van otthon a családban így nyáron, semmi féle szexuális értelmezés nélkül,egyszerüen így érzi kényelemben magát.Azt mondja,hogy már egy egyszerü top,vagy melltartó szoritja.A meztlenül járást már tulzotnak tartja,de a ciciben flangálés az neki nagyon kénylemes otthon.
38/F
A 17 éves fiam előtt nem mászkálék így, akkor se, ha manöken alkatom lenne.
De mivel egyáltalán nics az, a férjemet se szembesítem nappali verőfényben a pucér testemmel.
#93 nekem nem lóg és természetes :) igaz, nem E kosaras a méretem, de azok korabban is lógni szoktak
Egyébként zuhanyzás után előfordul, hogy csak bugyi van rajtam, viszont általában vékony, feszülős, spagetti pántos topot hordok itthonra, melltartó nélkül. Előfordul, hogy boltba is így szaladok el. Míg otthon laktam a szüleimmel, hasonló volt a szokás.
Hát én semmiképp sem mászkálnék így a családom előtt...
Azért ami a férfiaknak egy kis mellbimbó, a nőknek egy nagy adag zsírszövet. Férfi mellre jóval kevesebben indulnak be, mint a női mellre.
Igy fogom nevelni a fiam. Ne jojjon zavarba,ha otthon bugyiba vagy meztelenul vagyok. Meg oltozkodok stb.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!