Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő tartja teljesen normálisnak, hogy nyáron egész nap csak egy szál bugyiban (csak ciciben, nem meztelenül) legyen a család előtt?
Párom amikor csak az idő megengedi így van egész nap,azt mondja ,hogy ha férfiak lehetnek félmeztelnül otthon a meleg miatt,akkor a nők miért ne tehetnék meg? Szerinte sok nő van otthon a családban így nyáron, semmi féle szexuális értelmezés nélkül,egyszerüen így érzi kényelemben magát.Azt mondja,hogy már egy egyszerü top,vagy melltartó szoritja.A meztlenül járást már tulzotnak tartja,de a ciciben flangálés az neki nagyon kénylemes otthon.
38/F
#40-esnek,
Nem írtad le,hogy meztelenül vsagy csak bugyiban szoktál a melegben otthon lenni.
40-es vagyok.
nos a legtöbb esetben meztelen.
Orulj neki te buta!
Szerintem sokan juhasz kutyakent elnenek eveket ha ilyen feleseguk lenne :)
én bugyiban és pólóban szoktam lenni. csak akkor vagyok félmeztelenül, ha a barátommal vagyok kettesben, mert pl a mellpiercingemet nem akarom mutogatni másnak...
nálunk sosem takargatták magukat a szüleink. senkit nem is érdekelt, ha a másikat megláttuk meztelenül. nyilván nem is bámult meg senki senkit.
Én szégyenlős vagyok, nem mászkálok pucéran itthon, maximum ha egyedül vagyok, és akkor is azon aggódok, hogy mi van ha belát valaki. Attól függetlenül nálunk simán lehetett melltartó nélkül mászkálni mindenféle szexuális töltet nélkül (istenem, azért a családja...), ez az én egyéni döntésem. Attól még, hogy én nem szívesen meztelenkedem a család előtt még nem tartom nagy dolognak.
Ha annyira zavar te is járj otthon 35 fokban is pólóban és senkinek sem lehet egy szava sem.
Hányszor emeled még ki???
Nem lett világos ebből a közel 50 válaszból, hogy neveltetés kérdése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!