Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő tartja teljesen normálisnak, hogy nyáron egész nap csak egy szál bugyiban (csak ciciben, nem meztelenül) legyen a család előtt?
Párom amikor csak az idő megengedi így van egész nap,azt mondja ,hogy ha férfiak lehetnek félmeztelnül otthon a meleg miatt,akkor a nők miért ne tehetnék meg? Szerinte sok nő van otthon a családban így nyáron, semmi féle szexuális értelmezés nélkül,egyszerüen így érzi kényelemben magát.Azt mondja,hogy már egy egyszerü top,vagy melltartó szoritja.A meztlenül járást már tulzotnak tartja,de a ciciben flangálés az neki nagyon kénylemes otthon.
38/F
Ha ez ennyire zavar téged, akkor cseréljünk. Az én feleségem, melltartóban felvesz egy pólót, majd a póló alatt leveszi a melltartót. Erre rá sem tudtam venni soha.
Amúgy meg én sem vagyok felöltözve, ha nincs nagyon hideg a lakásban. A nagy lányom is rendszeresen látja, azt amiből csak az enyémet láthatja. Már sokszor mondtam neki, hogy máséra gondolni se merjen!
Nem vagyok nő, de azért beleszakértek:
ha neki jól esik, csinálja nyugodtan, engem nem zavarna, az extrém eseteket kivéve (tehát az ebédlőasztalnál ne lógjon bele a melle a levesbe - most ez nyilván durva példa volt). Én személy szerint nem járkálok felső nélkül se télen se nyáron, mert nem szeretem az érzést.
Ha viszont a férfi-női egyenjogúsággal indokolja az zavarna, annak nem ebben kellene megmutatkoznia, hanem azonos fizetésben pl....
Amikor otthon voltam testvérekkel, szülőkkel: rövid nadrág és top vagy felső.
Anyukám nem zavartatta magát, elvolt egy melltartóban is nadrággal.
Ha csak párommal vagyunk a közös lakásban, úgy mindketten meztelenek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!