Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő tartja teljesen normálisnak, hogy nyáron egész
nap csak egy szál bugyiban (csak ciciben, nem meztelenül)
legyen a család előtt?
Figyelt kérdés
Párom amikor csak az idő megengedi így van egész nap,azt mondja ,hogy ha férfiak lehetnek félmeztelnül otthon a meleg miatt,akkor a nők miért ne tehetnék meg? Szerinte sok nő van otthon a családban így nyáron, semmi féle szexuális értelmezés nélkül,egyszerüen így érzi kényelemben magát.Azt mondja,hogy már egy egyszerü top,vagy melltartó szoritja.A meztlenül járást már tulzotnak tartja,de a ciciben flangálés az neki nagyon kénylemes otthon.
Es egy nonek nem illik! Nem lehet mindent amit 1 ferfinak😉
2021. máj. 2. 14:15
102/115 anonim válasza:
Van az a hőség, mikor a bőrömből is kibújnék. Ha nem lát senki, miért ne. Szégyenlös nem vagyok, viszont gusztustalannak tartanám otthon így slattyogni. Viszont az erkélyen simán napozok meztelenül.
2021. máj. 2. 17:54
103/115 anonim válasza:
Ez csakis két együttélő ember intim magánügye. Ha a családban a meztelenség elfogadott és természetes, nem szexuális kíváncsiságból a gyerekek is láthatják szüleiket, a szülők bármelyike, bármelyik gyereküket is. (Normális dolog, ha anyuka lázcsillapító kúpot tol a saját fia végbelébe. De ez fordítva is normális!) Ugyanez az apa és a lányai között is oda-vissza teljesen természetes. Családon belül egymást ruha nélkül látni, egymást szeretetben gondozni, ápolni természetes és kötelező. Ez nem szexuális kérdés, a fiúk és férfiak merevedése főként a vérkeringésnek tudható be. Így kell ezt megérteni a családon belül. Ha férfiként édesanyám testét kell megmosnom, főként a tisztálkodásra figyelek, mint ahogy ő tette velem.
2021. máj. 2. 20:01
104/115 anonim válasza:
Hány milliószor emeled még ki,te veled valami nem okés!
2021. máj. 31. 21:46
105/115 anonim válasza:
Nekem extrem nagy melleim vannak. Az en melltartomban drot is van, es most hagyjuk a gravitaciot, de az a helyzet, hogy ha a meretemre valo, jol vannak a pantok beallitva, az egvilagon semmifele kenyelmetlenseget nem okoz. Vagy iszonyu kanikulaban pantnelkuli vekony ruhaban vagyok negy fal kozott. Tehat nem igazan indok.
2021. júl. 24. 13:34
106/115 anonim válasza:
Én nyáron így szoktam lenni. Vagy teljesen meztelenül.
2021. okt. 27. 13:07
107/115 anonim válasza:
Ez a családon belüli perverzes. ez csak a beteg férfiak fantáziájában létezik, jogy a nők meztelenkednek otthon családjuk előtt. Annyira szánalmas már ez az erőlködés, hogy jajmi így látjuk a nőket, tehát ilyenek--hiába irkáltok kamuprofilokról nőnek beállítva magatokat...
2021. okt. 27. 14:10
108/115 anonim válasza:
Azért egy felnőt férfi sem dobja ki a pöcsét mert melege van anyja ,apja előtt ..
2021. okt. 27. 15:49
109/115 anonim válasza:
Én nem szeretek kétszál csöcsben lenni, mert idegesit amikor csurog rajtam az izzadság. Meg amikor az ember otthon is leül, odaragad a háta a székhez, belekeni az izzadt felsőtestét a kanapé, fotel huzatjába...szerintem kicsit gusztustalan.
De ez az én véleményem. Mindenki úgy mászkál otthon ahogy neki jól esik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!