Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit utáltok egy pasiban? Na fiúk tessék ide figyelni!
Én pl:
-ha ápolatlan
-ha gusztustalanságokat csinál(böfög egy jó nagyot,vagy egyéb más dolog..)
-ha hazudik
-ha más csajokkal flörtöl vagy egész nap más csajokat les
-ha nem megértő
-ha sérteget mert nem vagyok top modell
-ha beképzelt
kb ennyi
és ti?
22:16
velem az nagyon ritka.
én úgy értettem, hogy ha ránk jön az öt perc barátnőmmel, iszunk kólát és direkt jó nagyokatxd oké ez lehet nem tartozik ide.
amúgy amiket meg utálok,külsőleg: ápolatlanság(zsíros haj, sárga fog..etc); kigyúrt test, engem taszít valamiért. belsőleg csak a hűtlenség; ha nem őszinte. ezek amiket UTÁLOK. vannak még más dolgok, de azokat max. csak nem szeretem.
22:17 lehet azért néz át rajtad minden csaj, m annyira átlagos, szürke, unalmas vagy?? nincs egyéniséged?
és ahogy az elözö is irta, ha nincs kisugárzásod, b@szhatod, akármiennyire is jol nézel ki meg kedvesaranyos srác vagy semmi rossz szokással.
22:22 Én nem vagyok lelki sérült...te beszélsz általánosításról miközben te is azt teszed...
Már ne is haragudj de a csajoknak is a pasi külseje a fontos nem pedig az, hogy mi lapul belül...én nem mondom, hogy ez nincsen így jól hanem én azt firtatom, de a csajok mindig mondják hogy a belső a fontos, mégis a külső alapján ítélnek meg embereket...úgy ahogy a pasik a csajokat.
A kisugárzás meg hülyeség...ezzel egyáltalán nem értek egyet
22:11-es voltam.
Ja és ezeket ti első ránézésre megállapítjátok a srácról
-ha ápolatlan
-ha gusztustalanságokat csinál(böfög egy jó nagyot,vagy egyéb más dolog..)
-ha hazudik
-ha más csajokkal flörtöl vagy egész nap más csajokat les
-ha nem megértő
-ha sérteget mert nem vagyok top modell
-ha beképzelt
Szerintem ha nem jön be rá se néztek. Felesleges erőlködnötök mert ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!