Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom hogy nekem orvosi segítségre lenne szükségem, mert sem a munkámra sem semmire nem tudok figyelni. Kerestem valami szakembert (pszichológust) de nem találok itt sopron környékén. Tud nekem ebben segíteni valaki?
6 évig voltam együtt a párommal. Mindenünk megvolt már a babán kívül, aztán hirtelen vége lett miattam. Feladtam már az annyi kudarcos próbálkozást.
Most viszont már fizikai fájdalmak gyötörnek,attól hogy nem tudok felejteni.Ennek több mint 2 éve már.
Elég értelmetlenül lett vége,és sok minden közre játszott,de talán konkrét dolgot nem tudnék kiemelni.Megelőzte a szakítást egy egy hónapos szünet,és utána megbeszéltük hogy akkor külön folytatjuk.Nem volt veszekedés,és nem is haraggal váltunk el.És igen volt és jelenleg is van párkapcsolatom,de csak sírok és sírok és az ő életét is tönkre teszem vele.Barátaim sőt ismerőseim sincsenek itt.Távol vagyok mindenkitől.
Egyébként a kobraméreg nem is rossz ötlet,de ugyanolyan nehéz lenne beszerezni mint felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!