Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mi az amit a legjobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az amit a legjobban utáltok egy csajban? És mi teszi vonzóvá?

Figyelt kérdés
Valóban nem jó ha egy csaj "sokat törődik" a barátjával.Többszőr felhivja ,átnézz hozzá,túlságosan belemerül.....a fiúk több szabadságra vágynak?!Mig a lány mindig vele lenne?!
2010. máj. 26. 11:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Én legjobban magamat szeretem a lányokban...
2010. máj. 26. 11:30
 2/17 A kérdező kommentje:
:)
2010. máj. 26. 11:31
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
én azt utálom egy csajban ha sokat iszik, cigizik, ribancosan néz ki, fontosabbak a barátnői, elvégre fiuval akarja tölteni az életét nem a barátnöivel csak ezt sokan nem szeretik elismerni,
2010. máj. 26. 11:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz ha mindig vele vagy, csak akkor nagy a valószínűsége annak, hogy valamit amivel neked kellett volna törődnöd teljesen elfelejted.
2010. máj. 26. 11:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha kétszínű, hűtlen, és megcsal. Ami vonzó az szerintem minden pasinak egyedi.
2010. máj. 26. 11:36
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem a butaságot, a hazugságot, a kihasználást, a ribancoskodást, kényeskedést, beképzeltséget, hűtlenséget.

Ha nem ilyen, akkor minél többet akarok vele lenni, nem baj, ha "állandóan" együtt vagyunk. Igenis törődjön velem, elvégre azért is vagyok vele.

2010. máj. 26. 11:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha én igazán szerelmes vagyok, akkor nincs semmi, amit utálnék a páromban. Sőt a hátrányai is gyönyörűek. Hát ilyen ritkán van.

25/F

2010. máj. 26. 11:37
 8/17 anonim ***** válasza:
63%

habár én lány vagyok

de:az én párom is kezd velem szemétkedni, mert mindig ugrok neki és tudja, hogy nem hagynám el

ezért javasoltak két könyvet:

miért a rossz lányokat szeretik a férfiak

ill.: miért a rossz lányokat veszik el a férfiak

habár még nem olvastam

2010. máj. 26. 11:40
 9/17 A kérdező kommentje:
szóóóval!:)Barátom hangsúlyozza szeret engem és minden...de hagyjak neki több szabadságot,mert a barátok fontosak neki.Én is akkor velem akar lenni de ha velük akar lenni hagyjam békén.Van,hogy közösen vagyunk haverostúl mindenstűl,és jól elvagyunk.Eleve a bátyám jó haverja.Gáz neki az is ha jön hozzám bátyám behivja magához stb ha bátyámhoz jön én már nem is szólok mert neki ez igy nagyon rossz volt két tűz között lenni.
2010. máj. 26. 11:41
 10/17 A kérdező kommentje:
köszi a könyvajánlót:)ez igy van ő is mondta szereti bennem hogy én mindig mellette állok,sose csalnám meg stb.olyan szinten tisztában van magával,hogy hanyagolhat....
2010. máj. 26. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!