Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az amit a legjobban utáltok egy csajban? És mi teszi vonzóvá?
Figyelt kérdés
Valóban nem jó ha egy csaj "sokat törődik" a barátjával.Többszőr felhivja ,átnézz hozzá,túlságosan belemerül.....a fiúk több szabadságra vágynak?!Mig a lány mindig vele lenne?!2010. máj. 26. 11:28
11/17 A kérdező kommentje:
..ha már itt tartunk(amig nincs könyvemŰ)sztetek mivel lehetne egy kicsit megingatni a büszzkeségét,illetve hogy igenis ne bizza igy el magát:!?
2010. máj. 26. 11:43
12/17 anonim válasza:
Én azt utálom 1 csajban ha cigizik v iszik. Én mondjuk szeretem ha törődik velem a csajom az aztjelneti h szeret:D
13/17 anonim válasza:
Nem kell taktikázni. Add magad és kész. Figyelj arra, hogy mit mond a párod. Ha egy kicsit kevesebb törődést kér, akkor vegyél erőt magadon és ne fojtsd meg a szereteteddel.
Természetesen foglalkozz a saját érzéseiddel is. Ha valami miatt jobban bújnál hozzá vagy csak egyszerűen többet akarsz belőle, akkor azt el is mondhatod neki. Pl. nemrég jött meg, nyűgös vagyok, több szeretetre vágyom ebben a pár napban.
14/17 anonim válasza:
röviden két dolgot utálok:
1. ha olyan hülye, mint a fal, illetve ha ki akarja tartatni magát
2. ha nem fektet annyit bele a kapcsolatba, mint én
15/17 anonim válasza:
kétszínű megcsal hűtlen minden pasit megnéz
amit pedig szeretek aranyos és tud szívből szeretni...
remélem lesz valaha 1 ilyen...aki majd rám talál:/
17/F
16/17 anonim válasza:
utolsó voltam minden pasit megnézet úgy értem hogy mindegyiknek tartja a seggét flörtöl velük stb..
17/17 A kérdező kommentje:
biztosan lessz!Köszi a válaszokat:D
2010. máj. 27. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!