Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg sem kérdezte hogy vagyok, pedig tudja, hogy kórházba kell mennem. Miért nem tud 2 percre rám figyelni?
ez így már rég nem egy működő kapcsolat! szerintem ideje, hogy továbblépj!
üdv!
99,9% hogy a "barátodnak" 150 km-re van egy barátnője
A ti kapcsolatotok nem kapcsolat!
Ennek nincs értelme.
Kérdeztél, válaszoltunk
te meg minden válaszra írsz egy "védőbeszédet"
Három hónapja meg van az útódod,csak még biztosra akar menni ha nem jön össze maradsz szamárnak és keres tovább,de előbb utób úgyis lesz jobb nálad,mert ez nem kapcsolat,akit szeretünk,érdeklődünk hogy hogy van,ő nem szeret téged.
Én is távkapcsolatban élek Budapest-London,de nem igy ahogy te,ez nem párkapcsolat.Ez vegetáció a kakiban...
Személy szerint én nem hiszek az ilyen "távkapcsolatokban"! Az nem igazi kapcsolat, amikor két hetente találkozol a másikkal! Más lenne, ha mondjuk együtt lennétek és neki ki kellene menni külföldre dolgozni egy évet. Azt még valahogy ki lehet bírni, de ennek nem sok értelme.
Szerintem ennek már semmi értelme. 150 km ide vagy oda, ha szereted a másikat és tudod,hogy beteg, baja van, akkor az az első, hogy megkérdezed!Sajnos szerintem már csak te ragaszkodsz hozzá! Ő hozzád nem annyira! Szerintem zárd le, és keress egy olyan fiút, aki a közeledben van! Fiatal vagy még gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!