Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg sem kérdezte hogy vagyok, pedig tudja, hogy kórházba kell mennem. Miért nem tud 2 percre rám figyelni?
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal már másfél éve, hogy együtt vagyunk. MSN-en, telefonon tartjuk a kapcsolatot, mert elválaszt 150 km. Szóval ezen a héten akartunk találkozni, de mondta, hogy nem lehet, mert tanulnia kell. Én pedig megyek röntgenre, mert elestem, és a térdem nagyon fáj napok óta. Tegnap egész nap nem láttam MSN-en, igaz, én is csak délután jelentkeztem be, mert orvosnál voltam. Este feljött, de hozzám sem szólt, másfél órán keresztül. Amikor kiléptem, ennyit írtam neki:"köszi, hogy megkérdezted, hogy vagyok. szeretlek, jóéjt." Semmi sms, egyáltalában semmi érdeklődés a hogylétem felé. Néha úgy érzem, szakítani akar a távolság miatt...Mit tegyek? Nem akarom elveszíteni, mert szeretem, és tolerálom, hogy elfoglalt, amennyiben ezt közli velem, de nem tette.2010. dec. 10. 13:33
11/13 anonim válasza:
Én is éltem távkapcsolatban, igaz az csak 54 km volt. De mindig az volt az első, hogy suli után keresett, mi van velem, stb. Mindent meg lehet oldani. Ez nem lehet kifogás. Egyet kell értenem az előttem szólókkal. Most végra van egy olyan kapcsolatom, akivel egy városban élünk, naponta láthatom. El sem tudod képzelni mennyire jó érzés, hogy megölelhetem, megcsókolhatom bármikor. Hát neked is ezt kellene tenned. Keresni egy helybeli, esetleg környékbeli srácot és élni az életed. Őt meg felejtsd el, ha én beteg vagyok, az az első kérdése a páromnak a köszönés után, hogy az állapotom felől érdeklődik. És ez nem dicsőség a férfiaknak, ezt köteleségük megkérdezni. Érdeklődni a párjukról, vigyázni rájuk, óvni őket.
12/13 anonim válasza:
Ez a pasi nem szeret téged, nagy valószínűséggel van valakije. Neked is be kéne látni, nem pedig védeni ezerrel. Bár ahogy elnézem, simán be tudja majd neked mesélni, hogy ő szeret téged csak ez és ez van, te meg beveszel mindent. Ne legyél naív.
13/13 anonim válasza:
találkoztatok már személyesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!