Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha nem beszélek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha nem beszélek egy hónapig a barátommal mert korházba van ami messze van addig kitud belőlem szeretni? .

Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Simán. Telefonon sem beszélsz vele?
2011. jún. 1. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Telefon ?
2011. jún. 1. 20:58
 3/10 anonim válasza:
Ha Tényleg fontos neked, akkor valahogy mégis meg kéne látogatnod akármilyen messze is van. Mennyi az a nagyon messze? Én biztos mennék hozzá.
2011. jún. 1. 20:59
 4/10 A kérdező kommentje:

3 óra

telefonon szoktunk nagyon ritkán beszélni

2011. jún. 1. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:

ha esetleg mással sms-ezget, akkor igen, ki tud belőled szeretni

amire alapozom:

egy srác fűzött egy csajt, mellette meg nekem írkált egyfolytában, amikor kijött a kórházból, még bicegett de már kocsival ment is ráadásul másik városba a csajhoz!

de nekem meg majdhogynem éjjel-nappal írkált, később elmondta, unatkozott.

2011. jún. 1. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
már bocs, de ha kórházban feküdne barátom, innen egészen addig repülnék (1400 km), hogy ne érezze magát egyedül. Szereted te ezt a fiút? Nem? akkor miért várod el tőle, hogy ő szeressen?
2011. jún. 1. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:

22:57 lehet hogymég 18 alatt van, addig meg gondolom a szülei fuvaroznák, vagy vonat, de ahhoz meg pénz kell, szóval 18 alatt nem olyan könnyű..

Persze én az első lehetőséget megragadnám és mennék hozzá. De legalább telefonon beszéljetek majd!

2011. jún. 1. 23:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha tudnék mennék de nem visznek el máshogy meg nem engednek el... /: És 18 alatti vagyok.
2011. jún. 2. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Koedukált kórtermek vannak és csupa topmodell szobatársa van, szerintem nagy esély van rá.
2011. jún. 3. 19:16
 10/10 magorg ***** válasza:
Hmmm attól függ menyire szeret én ugyan azt a lányt szeretem 2 éve pedig nincs közel de ténykeg hívd fel vagy sms vagy bármi egyébb komunikációs forma
2016. jan. 3. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!