Mit csináljak, hogy leszokjak erről? Csak úgy tudok elaludni, hogyha előtte beszélek a barátommal telefonon.
Figyelt kérdés
HIába beszélünk előtte MSN-en. Van úgy, h beszélünk este 9kor, de 10kor már megint hívom. Mintha függő lennék. És van, hogy még utána sem tudok aludni. Nagyon rossz ez így. Mit tanácsoltok?2010. jan. 11. 15:10
1/7 anonim válasza:
Legyen akaraterőd, és álld meg hogy egy este felhívd 3x, 4x..stb. Előbb utóbb lehet ő is megunja majd. Ha esetleg kaptál tőle valamit, akkor vidd magaddal az ágyba, próbálj úgy elaludni, hátha az megnyugtat.
2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy állandóan azokkal a plüssökkel meg párnákkal meg mindennel alszok, amiket tőle kaptam... és mégis... És ez nekem is annyira szar... És érdekes, mert ez csak suliidőben van. Hétvégén nem. Mert oylanokor nem érdekel, hogy későn alszok el. Ilyenkor meg minél korábban el akarok, mert tudom, hogy korán kell kelnem. :(
2010. jan. 11. 15:29
3/7 anonim válasza:
Költözzetek össze! :) Ennyire egyszerű és megoldódik a problémád :)
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Viccet félre téve, nekünk nem volt pénzünk telefonálni, sőt 70 km-re lakunk egymástól szóval a minden napi oda-vissza út se működik és szinte már össze vagyunk költözve :) Hol itt vagyunk 1 hetet, hol ott 1 hetet..
5/7 anonim válasza:
Szerintem a kérdező középiskolás, legalábbis arra tippelek, nem hinném, hogy össze tudna költözni, ill. a szülei lehet nem is engednék. Talán beszélj a barátoddal, lehet neki van valami jó ötlete.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, középsulis vagyok. Az összeköltözés még télleg nem menne. Meg amikor ott alszok, akkor meg azért nem alszok, mert nagyon horkol. De itthon meg muszáj hallanom a hangját. Ő azt modnja, hogy azért nem tudok aludni, mert meleg van, száraz a levegő...
2010. jan. 11. 15:46
7/7 anonim válasza:
akkor vedd fel a hangját:) és hallgasd azt lefekvés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!