Nem szeretem a semmittevést. Nem bírok egy helyben ülni, filmezni, enni egész nap, unalmasnak tartom. Kezdek begolyózni tőle, idegbaj jön rám. Barátommal filmeztünk tegnap egész délután, ideges lettem már a végén. Mit tegyek?
Uramisten, még 2 sort írsz, és ez egy regény! :)
Minden embernek van hobbija. Az okosabb emberek úgy választanak párt, hogy hobbi is legyen közös.
Vagy ha most nem tudsz mást csinálni,akkor későbbi teendődet végezd el most.
Pénz nélkül sehova nem lehet menni a mai világban. Tegnap sétáltunk, az éjjelnappalihoz egy zacskó chipsért... Sok ember úgy van vele, hogy azért él, hogy egyen, nem pedig fordítva, hogy azért eszik, hogy éljen.
Most az a lényeg, hogy én unom a semmittevést ma. Egyedül vagyok, nincs dolgom. Általában hétvégente délután ez van mindig. Nézek ki a fejemből és gondolkodom, mit lehet csinálni. Fél 8 óta fent vagyok és semmi hasznom, az idegesít...
hú.. hát ne haragudj, de szerintem ez nála nem fog változni. ÉS ha már most ennyire idegesít, akkor később csak még gázabb lesz.
Amúgy meg ha annyira unatkozol, és olvasni nincs kedved,meg probléma a pénz, akkor nem lenne kedved önkéntes munkákat csinálni? Elfoglalnád magad, és ott lenne a jóérzés, hogy segítettél.. :) Csak egy ötlet
Én is hasonlóan érzek, egyedül élek, pontosabban a macskámmal. Szeretek otthon lenni, hétköznap 5 körül érek haza, de elfoglalom magam, nem unatkozom. Hétvégén viszont végem van, délutánra elfogynak a teendőim, és nincs kedvem semmihez.
Sajnos az a baj, hogy ha lenne mit csinálni, akkor meg már nem érzek indíttatást hogy nekiálljak, sokszor még a párommal sincs kedvem találkozni, mert általában csak eszünk és tévézünk.. Jobb híján alszom ilyenkor, most vasárnapra direkt elterveztem valami tennivalót a lakásban, hogy ne unatkozzak, de délutánra elfogyott a lelkesedésem, lemondtam a randit is és inkább lefeküdtem aludni.
Nem tudom, miért vagyok ilyen, hétköznap semmi bajom nincs, jól érzem magam, csak hétvégén tör rám ez az állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!