Nem szeretem a semmittevést. Nem bírok egy helyben ülni, filmezni, enni egész nap, unalmasnak tartom. Kezdek begolyózni tőle, idegbaj jön rám. Barátommal filmeztünk tegnap egész délután, ideges lettem már a végén. Mit tegyek?
Hmmm, nekem ilyen esetekre vannak a barátaim.
Rengeteg közös téma, közös hobbi, és közös érdeklődés. A választott családod. Csak ajánlani tudom! :)
Ötletek,ha városban laksz.Lassan beköszönt a hideg idő,megjön előbb utóbb a hó is.Hétvégenként irány ki a szabadba,kirándulás,elmenni telekre,stb.
Ha embereket,idegeneket akarsz látni,nyüzsgésre vágysz:
Bemenni a legközelebbi város főterére.Beülni 1-1 forralt borra,elmajszolni egy zacsi sült gesztenyét.Beülni egy összebújós romantikus filmre a moziba.Ugyanez otthon is kivitelezhető persze: felrakod a forralt bornak való bort,sütsz gesztenyét,és el nézitek majd lakásból ahogy zuhog a hó.
Ha megjön a hó,el lehet menni szánkózni,korcsolyázni,ha az Északi-kh.-ben laktok,akkor Kékestetőre vagy ide-oda még sielni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!