Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem szeretem a semmittevést....

Nem szeretem a semmittevést. Nem bírok egy helyben ülni, filmezni, enni egész nap, unalmasnak tartom. Kezdek begolyózni tőle, idegbaj jön rám. Barátommal filmeztünk tegnap egész délután, ideges lettem már a végén. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyedül lakom, végeztem délutánra a házimunkával. Barátommal 2 nap délután, mikor jött, csak filmeztünk. 1 nap oké, ki lehet bírni. De másnap már ideges lettem, mert folyton evett, mert hogy éhes. Nem hiszem el, hogy valaki állandóan éhes, szerintem a semmittevés hozta ki belőle ezt az érzetet. Kicsit kezd hízni a hasa már, ami neki tetszik, nekem egyáltalán nem. Neki így jó, otthon se csinál különbet. Szokott menni a haverokkal kocsmázni, ha van pénze, de most nincs. Jól elviseli ezt a semmittevős életet, én agresszív leszek tőle. Tegnap este 8-kor főztünk levest, mert éhes volt. Szinte mindet egyedül ette meg és idegesített, hogy megint mosogatni kell. Akkor kezdődött a dilim. Nem akartam már késő este mosogatni, de muszáj volt, mert nem szeretem, ha tele van a mosogató, reggel meg nincs miből ennem a müzlit meg alapból zavar a mosatlan edények látványa. Beszóltam neki mindenfélét, hogy ő egész nap nem csinál semmit, csak dögledezik, más meg kiszolgálja, neki könnyű. Otthon nincs semmi dolga, meló után leül a gép elé és ennyi. Idegesített, hogy hozzám képest luxus, ahogyan él és nem zavarja a semmittevés. Ma otthon van és ugyanazt csinálja, mint eddig: film, zaba. Most én is megtehetném ezt, de inkább szenvedek, mert nem akarom ezt csinálni. Szó szerint unom az unalmat. Próbáltam olvasni, de az sem érdekel most igazán. Az egész napom elmegy a semmibe, mert ma nem kellett egyáltalán semmit csinálnom. Jó, hogy nincsenek kötelező dolgaim most, de ez az egész nap gép előtt unatkozás idegesít. Aludni nem akarok, hanem valami értelmeset csinálnék. De mit... Esik az eső, kimenni nem tudok sehová, egyedül sétálgatni meg halálosan unalmas. Folyton egyedül vagyok hétköznap is, nincs kihez szólnom, csak a macskámhoz. Lassan elfelejtek beszélni is. :S Mindenki húsvétozik most, máskor meg dolgoznak vagy dolguk van, nincs kivel lennem. Nem is akarok társaságban lenni, csak olyat szeretnék csinálni, amihez kedvem is van. Ilyenkor mit tegyek? Járt valaki így, aki nem családdal lakik?
2011. ápr. 25. 15:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó ötlet a bicikli, húgommal szoktunk menni, csak nem egy műszakban dolgozunk és nem a közelben lakik. Egyedül ahhoz se nagyon van kedvem. :( Jön a jó idő, majd megyünk tekerni a Balaton körül. :)
2011. ápr. 28. 09:42
 12/16 A kérdező kommentje:
A macskámat se szeretném sokszor itthon hagyni, elég rossz lehet így is, hogy dolgozom és heti háromszor edzek.
2011. máj. 2. 17:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol laksz,de jön a nyár,menj ki a strandra,ha egy idő után azt is unod(ez is elképzelhető),akkor vállalj önkéntes munkát (jön a nyár,vele a fesztiválok...ott könnyü),vagy vállalj szezonmelót(fagyiárusra,lángoskészítőre,sós kukorica árusra,stb. mindig szükség van nyáron...de mondhatnám a vattacukrot és ezermillió más dolgot)...
2011. máj. 3. 22:04
 14/16 anonim ***** válasza:
A cicád nagyon aranyos lehet,de miatta ne add fel az életet,gondolj arra,hogy szomorú,de ő se él majd örökké...rajta túl is kell legyen élet...tehát ne áldozd magad fel érte,ne add fel miatta teljesen az életet...és főleg,ne láncoljon a lakásodhoz.
2011. máj. 3. 22:06
 15/16 anonim válasza:

Hmmm, nekem ilyen esetekre vannak a barátaim.

Rengeteg közös téma, közös hobbi, és közös érdeklődés. A választott családod. Csak ajánlani tudom! :)

2011. máj. 21. 12:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Ötletek,ha városban laksz.Lassan beköszönt a hideg idő,megjön előbb utóbb a hó is.Hétvégenként irány ki a szabadba,kirándulás,elmenni telekre,stb.

Ha embereket,idegeneket akarsz látni,nyüzsgésre vágysz:

Bemenni a legközelebbi város főterére.Beülni 1-1 forralt borra,elmajszolni egy zacsi sült gesztenyét.Beülni egy összebújós romantikus filmre a moziba.Ugyanez otthon is kivitelezhető persze: felrakod a forralt bornak való bort,sütsz gesztenyét,és el nézitek majd lakásból ahogy zuhog a hó.

Ha megjön a hó,el lehet menni szánkózni,korcsolyázni,ha az Északi-kh.-ben laktok,akkor Kékestetőre vagy ide-oda még sielni is.

2011. nov. 4. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!