Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon járunk? -attól függetlenül hogy nem kérdezte meg? Kérlek olvassáétok el.
ahaaa! ha már ilyen romantikus előadást rendeztetek :D és szinte bekönnyesedtem:'D megérdemel egykis souvenirt:)
ne nagy dolgot vegyél. valami kicsit. attól függ hol nyaralsz..:D
Nem akarok ünneprontó lenni, de az egész sztoriból nekem csak az jött le, hogy dobott egy smst, hogy "teccő cica" te ugrottál, aztán smároltatok, fogdosott, még csak azt sem mondta, hogy járni szeretne veled, de te már azt tervezgeted, hogy milyen ajándékot vegyél neki.
Peeersze, előfordulhat, hogy rendes srác, de mivel elvakult vagy és szerelmes ( pontosan tudom milyen ) simán pofára eshetsz... tapasztalat, sajnos. :(
Ne éld bele magad, ne vegyél semmit, gyere haza a nyaralásból, várd meg, hogy keres-e és ahogy azután viselkedik, az alapján ítéld meg. Nekem őszintén szólva nem túl bíztató a viselkedése. De lehet én vagyok negatív (csak fiúkkal barátkozom, szóval ismerem hogy gondolkoznak XD).
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!