Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret, ettől függetlenül?
Tettem fel már jó pár kérdést! De még mindig nem tudom, mit higyjek. Tudom, hogy, ha én nem oldom meg, más nem fogja. De azért ezt mégis megkérdezem:
Szóval a helyzet az, hogy mostanában kevesebbet szexelünk. Korábban minden nap akart, de van, hogy nekem kell könyörögnöm, hogy hozzámérjen végre. Arra fogja, hogy fáradt, ami persze igaz lehet, DE, eddig is ugyan ezen a helyen dolgozott (nehéz fizikai munka), és mégsem utasított vissza. 5 hónap alatt így kihűlt volna a kapcsolat, hogy már nem érdeklem. Komolyan nekem kell könyörögnöm, megalázkodnom, hogy nyúljon hozzám, csókoljon meg, szexeljünk? És ami a legfontosabb, élvezzek el, legalább egyszer? Kábé egész kapcsolatunk alatt, kétszer csinálta tovább és úgy ahogy én szerettem volna. Mert mindig csak mondja, hogy fontos, hogy legyen orgazmusom, de mégse érdekli, ha nincs. Azt mondja, én vagyok a hibás.
Gondoltam arra, hogy megcsal, rá is kérdeztem, de azt felelte nem csalt meg... Viszont, elmondtam neki, hogy látom rajta a jeleket, erre ő MÁR biztos nem láthatom rajta. Na erre felkaptam a fejem, megkérdeztem: miért, hogy-hogy már? Erre a válasz: Jaj, csak fáradt vagyok már és össze vissza beszélek. Szerintetek igazat mondhat? Mert mondtam, neki, hogy legyen vége, de nem hagyja, küzd értem...
19/L, ő 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!