Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm behúzott a csőbe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm behúzott a csőbe, de nekem ez már túl sok, mit tennétek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, fél éve együtt is élünk. Én reggel 7-kor megyek dolgozni, általában este 7-re érek haza. Ezek után nekem még igényem van egy kis testmozgásra, tanulásra, ezért konditerembe járok 2 naponta, illetbe a szakmámhoz kapcsolódó anyagokat szoktam tanulni 9-ig, utána együtt töltjük az időt. Hétvégén egymással foglalkozunk, egy este szoktam még eljárni haverokkal sörözni. Ő sokat panaszkodott, hogy ez neki nem elég, mert a komoly kapcsolat arról szól, hogy a másikkal vagyunk együtt, nem a haverokkal. Szerintem pedig fontos, hogy az ember magának, a hobbijának is éljen, illetve még a barátjait se hanyagolja el, kb a szabadidő egyik fele minden egyéb, a másik fele a barátnő, így képzelem. Ebből sok vitánk volt.

Az utóbbi időben pedig egyre többet nyomkodja a telefonját, lefekvés előtt is. Annyira feltűnő volt. Amikor kérdeztem pedig elárulta, hogy a munkatársával (aki természetesen egy fiú) beszélget és hogy ő mennyire jó fej. Szégyenlem magam, de belenéztem a beszélgetéseibe, és akkor láttam, hogy csomó üzenetet már törölt, a maradékban pedig olyanokat beszél a sráccal és a barátnőjével, hogy milyen jó közösen időt tölteni, olyan jól érzik magukat, meglepiket kap tőle stb.. Rólam meg csak negatív dolgokat ír. Persze sok hibám van, de az, hogy direkt lejárat mindenki előtt, nem fair. Ezek után kérdőre vontam, hogy mi a helyzet, ő pedig azt mondta, hogy a fele sem igaz ami ott van, féltékennyé akart ezzel tenni, a barátnője tanácsolta neki. Az volt a célja ezzel, hogy észbe kapjak, és így még több időt töltsünk együtt. Egyrészt megnyugodtam, hogy akkor talán még sincs semmi, másrészt zavar, hogy ilyen idióta játszmázásba kezd, az meg pláne hogy direkt befeketít mások előtt. Nem tudom mit kezdjek most ezzel a helyzettel.

2016. ápr. 21. 08:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek együtt konditerembe vagy futni, vagy biciklizni. Az ilyenfajta kikapcsolódást miért nem lehet együtt csinálni? Egy héten egyszer elmehetsz a haverokkal sörözni, de az egyéb kikapcsolódást a lánnyal intézd.
2016. ápr. 22. 09:12
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Sajnos magadnak generáltad ezt a problémát. Reggel 7-től általában este 9-ig nem lát, nem vele foglalkozol.. Komolyan, szerinted az normális, ha kb napi 1 órát foglalkozol vele? Mert tegyük hozzá, ha hétkor kelsz, gondolom nem éjfélkor akarsz lefeküdni. Ráadásul a hétvége sem teljesen az övé - jogosan van kiakadva.

Nézd ha összeszámolod és a 10 órás lefekvési időt nézzük akkor csak 5 nap alatt kb 5 órát foglalkozol vele, még a hobbiddal, tanulással, 10-et. Ez szerinted jó felosztás? Te magad mondtad, hogy fele ez fele az. Ez nem fele. És gondolom ezt érzi ő is.

Féltékennyé tétellel nem teljesen értek egyet, de ha ennyire elhanyagolod ez már egy segélykiáltás, hogy figyelj oda rá.

Amit javasolok, hogy változtass:

- testmozgást végezzétek együtt / menjetek kondiba, sétálni, úszni, biciklizni - simán végezhető együtt

- Ne hétvégén járj el a haverokhoz, hanem mondjuk 1 hétköznap, a hétvégékét legalább hadd kapja meg, ha már hétközben alig vagy vele.

- Ha ő tervez valami programot, menj vele, ne húzd ki magad alóla.

Apróságok, de ha fontos neked a lány, megteszed ezeket, különben csak vita,vita, vita, újabb játszmák végül az elhidegülés vár rátok...

2016. ápr. 22. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!