Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm behúzott a csőbe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm behúzott a csőbe, de nekem ez már túl sok, mit tennétek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, fél éve együtt is élünk. Én reggel 7-kor megyek dolgozni, általában este 7-re érek haza. Ezek után nekem még igényem van egy kis testmozgásra, tanulásra, ezért konditerembe járok 2 naponta, illetbe a szakmámhoz kapcsolódó anyagokat szoktam tanulni 9-ig, utána együtt töltjük az időt. Hétvégén egymással foglalkozunk, egy este szoktam még eljárni haverokkal sörözni. Ő sokat panaszkodott, hogy ez neki nem elég, mert a komoly kapcsolat arról szól, hogy a másikkal vagyunk együtt, nem a haverokkal. Szerintem pedig fontos, hogy az ember magának, a hobbijának is éljen, illetve még a barátjait se hanyagolja el, kb a szabadidő egyik fele minden egyéb, a másik fele a barátnő, így képzelem. Ebből sok vitánk volt.

Az utóbbi időben pedig egyre többet nyomkodja a telefonját, lefekvés előtt is. Annyira feltűnő volt. Amikor kérdeztem pedig elárulta, hogy a munkatársával (aki természetesen egy fiú) beszélget és hogy ő mennyire jó fej. Szégyenlem magam, de belenéztem a beszélgetéseibe, és akkor láttam, hogy csomó üzenetet már törölt, a maradékban pedig olyanokat beszél a sráccal és a barátnőjével, hogy milyen jó közösen időt tölteni, olyan jól érzik magukat, meglepiket kap tőle stb.. Rólam meg csak negatív dolgokat ír. Persze sok hibám van, de az, hogy direkt lejárat mindenki előtt, nem fair. Ezek után kérdőre vontam, hogy mi a helyzet, ő pedig azt mondta, hogy a fele sem igaz ami ott van, féltékennyé akart ezzel tenni, a barátnője tanácsolta neki. Az volt a célja ezzel, hogy észbe kapjak, és így még több időt töltsünk együtt. Egyrészt megnyugodtam, hogy akkor talán még sincs semmi, másrészt zavar, hogy ilyen idióta játszmázásba kezd, az meg pláne hogy direkt befeketít mások előtt. Nem tudom mit kezdjek most ezzel a helyzettel.

2016. ápr. 21. 08:55
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Éjfélkor szoktunk lefeküdni. Nekem 7 óra alvás elég, a barátnőm meg csak 9-kor kel. Szóval este 9-12 között töltjük együtt az időt naponta. Ez 3 óra, nem csak 1.
2016. ápr. 21. 10:29
 12/32 anonim ***** válasza:
14%

Tízes valaszolohoz, ment a pacsi. Illetve veled értek egyet kérdező, ezt igy kell, csinálni. S a nővel van a baj, mivel neki nincs élete, hobbija, barátai stb. Mindegyik ezt csinálja, tisztelet a kivételnek. Van egy párkapcsolatát es csüng rajta mint egy vámpír. Ez egy tok egészséges felfogás amit te kepviselsz. Annyi javaslatot tennék, hogy viszont ami időt vele toltesz az legyen minőségi idő, pl közösen elmentek kirándulni, bevásárolni, főzni , beszélgetni, stb. Az hogy nézel vele egy-ket órát tevét vele azzal valóban azt fogja érezni, hogy elhanyagolod. De ne ad fel amiket csinálsz, mert pont ezt akarja minden no. S amikor mindennek behodoltal, akkor jön a nem tudok mar rad felnezni férfiként duma.

A másik, gondolkozz egy picit, nyilván a fiú barátjával flörtölnek, a fiú azert írja ezeket, hogy fényezze magat, s azert mert a lany panaszkodik. Te meg akkor elég tapasztalatlan vagy ilyen témában.

Pl. -A "Bandi" mostanában nem lep meg semmivel.

- Ne mar, pedig te annyira megerdemelned. múltkor vettem egy nyaklancot a barátnőmnek nem is volt drága, de annyira őrült neki. ennyit igazan megtehetne a pasid, de biztos o is rendes a maga módján.

Bum, csak mondjuk o meg előző hétvégén részegen lekapott ket csajt, csak ezt nem fogja írni.

Ezek játszmák, ahogy előttem is írtak, minden párkapcsolat nehéz, ne dőlj be, mindenhol vannak problémák.

2016. ápr. 21. 10:48
 13/32 anonim ***** válasza:
30%

Akárki akármit gondol, szerintem nem fer dolog, hogy az egyik fél ki próbálja sajátítani a másikat akármennyire is szereti. Ha van az embernek hobbija, barátai, elfoglaltsága amit szívesen csinál+ mellette a barátnődre is jut időd( mert ez igenis az) akkor nem kérhet meg rá hogy húzd meg magad, csökkentsd a szociális programjaidat, és törődj velem többet.

Az az igazság hogy ezt a nők úgyis úgy fogják látni, hogy "velük" nem törődik az ember, nem pedig azt hogy próbál minél több dologban helytállni valaki.

De állítom, ha csak dolgoznál és a maradék idődet vele töltenéd + hétvégéket is, egy fél év alatt megunná és jönne a " megfojtasz" szöveg. Igenis foglalkozz több dologgal, fejleszd magad ha élvezed. Nem veled van a gond itt szerintem!

2016. ápr. 21. 11:04
 14/32 anonim ***** válasza:
60%

Én lány vagyok. Nem élünk együtt a barátommal de nagyon sokat van nálam. Reggel nyolckor kelek, aztán munka fél hatig, negyed hétre érek haza. Hétig általában vacsorázok, barátom ekkor szokott megjönni, vagy nyolc felé, ő is eszik, zuhanyzik vagy én. Elpakolok pár edényt, vagy mosok és hirtelen 9 óra lett... Ő még szeretne gépen matatni, én is, és hirtelen este 10-11... Szexelünk vagy nézünk egy sorozatrészt, és elment a nap... Ilyen szempontból mi még kevesebbet foglalkozunk egymással mégis...

Ha valaki dolgozik egész nap, képtelen pörögni még este is. Két hetente szoktunk randizni, amikor rendesen elmegyünk valahova, és leginkább hétvégén egy nap, mivel a másik nap neki edzés, vagy pakolás-takaritas.

Amíg egyetemre jártam én is szétuntam magam. Amióta mindketten dolgozunk, nem tudunk annyi időt egymásra fordítani, plusz a saját hobbik, plusz a barátok, plusz a család, plusz a házi munka, plusz a bevásárlás...

Ha az együtt töltött időtök minőségi idő, akkor szerintem azon felül csak unja magát, amivel nehéz mit kezdeni.

2016. ápr. 21. 11:35
 15/32 anonim ***** válasza:
92%

Hát már nem azért, de elég nagy különbségek vannak.

A kérdező nem esik be az ágyban 8-kor hullafáradtan, hanem még jókedvűen sportol, elvan a hobbijaival, sörözik a haverokkal, minden egyebet csinál, minden másra van ideje, csak a párjára nem.

Nekem is rohadtul kevés lenne, ha azzal telne el minden esténk, hogy 9-től pancsi vacsi vagy valami, egy kis szex, egy rövid film/sorozatepizód, alvás.

Arról nem is beszélve, hogy így még egy rohadt programot sem lehet csinálni. Egy kora esti séta, vagy vacsi egy étteremben, vagy egy mozi, egy színház, egy sima kiállítás vagy koncert.. semmi, mert 9-ig elfoglalja magát a kedves kérdező, utána van gondolom a pancsi meg minden egyéb, mire elkészülne, már minden elkezdődött, stb, és egy fél hétvége az, amikor a barátnőjével foglalkozik egy kicsit érdemileg is.

Kérdező!

A párod jelezte neked, hogy kevés számára az az idő, amit vele töltesz, te meg tényleg le se kakiltad. Mennyit ér neked a párod? Mert a jelek szerint minden más fontosabb, mint hogy vele legyél.

Gondolom, már megszoktad, hogy van neked, magától értetődőnek veszed, áá biztos nem fog elhagyni, miért kéne akkor energiát belefektetni a kapcsolatba.

Ha ő is ilyen szinten lefoglalná magát, kb 1 hónap után kiakadnál, hogy nem tölt veled elég időt, ez biztos!

Gondolj bele az ő szemszögébe! Neked is szarul esne, ha annyit lennél otthon, mint ő, oké, elfoglalja magát, megcsinálod a háztartást, főzöl, mosol, de egy normál programot nem tudnál vele csinálni soha, mert este 9-ig minden egyes rohadt nap a hobbijaival foglalkozik, és a hétvége egyik felén is lefoglalja magát.

El fog hagyni, na adj isten meg is fog csalni, ha nem változtatsz...

2016. ápr. 21. 12:34
 16/32 opened paradise ***** válasza:
90%

Ennyi idővel,pláne úgy,hogy meg is jegyezt,ne csodálkozz,ha el fogod veszíteni.

Az meg,hogy az csak játék volt...nem igazán hiszem. Utána már nem írogatott este?

2016. ápr. 21. 12:50
 17/32 anonim ***** válasza:
11%

Barátnőd eléggé ki akar sajátítani.

De neki is van igaza,legyél vele többet,kevesebbet talizz a haverokkal ne minden hétvégén elég csak két hetente,azonban a hobbidat SOHA de soha ne add fel.

Örüljön neki,hogy egy kisportolt igényes sikeres párja van nem egy nyikhajka vagy egy elhízott panellakó,aki ugyan vele lesz majd de majd számolgathatják a 10Ft-osokat,hogy talán elmehetnek évente egyszer egy faházba kempigelni.

Jól nézzél ki,sokat keress bizony lemondásokkal és áldozatokkal jár.

Gondolom amikor leöltözöl neki igencsak nedves a puncija és már attól elmegy,akkor tudhatná hogy ez rengeteg pénz pénz pénz és idő is egyben.

Ha rólam negatív dolgokat írna a lány és lejáratna,fognám és ajtót mutatnék,akkor húzzon el,nem kell velem lenni keressen egy szerencsétlent,aki majd délután 4-kor feláll a munkahelyén és mindig csak vele lesz,igaz a srác hazavisz talán 120 nettót,talán,a teste majd macis lesz tehát elhízott,mehetnek nyaralni talán egy bungallóba kocsmatöltelékekkel.

Láttam már ilyet,a csaj sírta vissza magát,mondtam felejtsd el,ott a ,,lovagod" ja,hogy nem izmos a pasi és nem keres csak 100-t te választottad élvezd.

2016. ápr. 21. 12:52
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kellene feladni a hobbiját, de értelemszerű, hogy a szabadidő FELE a barátnőnek/feleségnek "jár", a másik fele pedig minden egyéb.

A kérdező pedig pont azt csinálja, hogy a barátnőjére a szabadideje kb 20%-át fordítja, míg minden egyébre 80%-ot.

2016. ápr. 21. 12:55
 19/32 anonim ***** válasza:
90%

Ijesztő itt egyes férfiak hozzáállása.

Bármilyen hihetetlen, a pénz meg a jó test nem minden. Az együtt töltött idő nélkül nem ér semmit egy kapcsolat. Sőt, tovább megyek, mert korábban valaki említette: a család sem. Hiába kap meg minden sz art a gyerek a pónitól kezdve a kacsalábon forgó kastélyig apu pénzéből, ha nincs apja, mert nem ér rá otthon lenni, egy jó szót szólni hozzá.

Sosem kéne ilyen férfi, nem vállalnék mellette gyereket. Nem érdekel, hogy mennyire jól néz ki, vagy hogy nyomorognom kell a panelban.

Kérdező, a párod részéről a játszmázás valóban nem volt szép dolog.

"Szerintem pedig fontos, hogy az ember magának, a hobbijának is éljen, illetve még a barátjait se hanyagolja el, kb a szabadidő egyik fele minden egyéb, a másik fele a barátnő, így képzelem."

Ebben igazad van. De tedd a kezed a szívedre: valóban a szabadidőd _egyik fele_ teljes egészében a barátnődé?

Próbálj meg egyensúlyt teremteni. Nem dől össze a világ, ha nem minden nap tanulsz, vagy ha nem két naponta, hanem mondjuk heti kétszer jársz edzeni. Vagy a haverokkal kéthetente iszol csak.

Ezzel nem mondanál le semmiről, de több időd jutna a barátnődre.

2016. ápr. 21. 13:21
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire kamu az a beszélgetés, a véleményem szempontjából nem is fontos. A helyedbe ha szeretem azt a lányt, akkor foglalkoznék vele. Ha meg nem, akkor keresnék mást, olyat, aki nem igényli a törődést. Mert itt csak ennyi a probléma, hogy ha van párod, foglalkozni kell vele.
2016. ápr. 21. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!