Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csőbe húztam saját magamat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csőbe húztam saját magamat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátom sms-eit megnézve találtam egy olyat, ami alapján azt hittem, hogy megcsal már hosszabb ideje. Rákérdeztem, de mivel nem akartam, hogy tudja, hogy nyomoztam utána, azt mondtam, hogy valakitől hallottam a dolgot. Kíváncsi lett, hogy kitől hallottam "ezt a baromságot", én meg azt mondtam, hogy nem mondhatom el. Félek, hogy kiderül, hogy nyomoztam utána! Mit csináljak, hogy jöjjek ki ebből a helyzetből jól?
2011. júl. 11. 08:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán mondd el az igazat... amúgy minek nyomozol utána? Ennyire nem fontos az a k*rva őszinteség?
2011. júl. 11. 08:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Édes lányom, edd meg a főztöd!
2011. júl. 11. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
De tényleg, ilyenkor hogy-hogy csak az az opció nem merül fel az emberekben, hogy őszinték legyenek? Na EZÉRT mondják azt anyádék, hogy ennyi idősen még babázni kell!
2011. júl. 11. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Még hogy a csajoknál az őszinteség az első. Elég érdekesen kezelitek az őszinteség fogalmát. Eleve, hogy jössz te ahhoz, hogy más telefonjában kutakodjál? Ráadásul még pofátlanul hazudozol is. Ha ez kiderülne, biztos, hogy leordítanálak a g.cibe és egy darabig nem akarnálak látni.
2011. júl. 11. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!