Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a férjem megtiltja azt, hogy én sminkeljem magamat?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, ő pedig 28. Mindig is sminkeltem magamat, mert szeretek sminkelni. Ő viszont azt szeretné, ha nem sminkelném magamat. És ebből már komoly viták vannak köztünk. Mi a véleményetek erről? Nálatok van ilyen?
2011. szept. 20. 11:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég nagy bunkóság. Szerintem ülj le és beszéld meg vele, hogy te meg nem szeretnéd, ha borotválkozna.

Az én párom nem szól bele, pedig én még akkor is kisminkelem magamat, ha a boltba megyek.

2011. szept. 20. 11:52
 2/13 napietus ***** válasza:
37%

a férjed bolond szerintem. azt az én férjem is mgjegyzi, ha nem tetszik neki egy újfajta rúzs vagy ruha, de ilyenen veszekedni, ez tiszta gáz..

29/N

2011. szept. 20. 11:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha társaként kezelne, nem tiltana meg ilyesmit. Sőt... maga szó 'megtilt' nem fér egy kapcsolatba. Szerintem.
2011. szept. 20. 11:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy megtilt? A tulajdona vagy talán? Buta lennél, ha hagynád ezt. Beszéld meg vele, hogy szabad ember vagy, ő kifejezheti a véleményét a külsőddel kapcsolatban (ami nyilván hatással lenne rád, hiszen gondolom neki akarsz tetszeni), de nem tilthat meg semmit.
2011. szept. 20. 11:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

édesanyám valamelyik nap egy kriminológus előadásán volt, ahol azokról a családmészárló férjekről volt szó, akikről egyre többet hallani a tévében. Azt mondta a kriminológus, hogy az is jele, hogy egy férfia labilis és képes eljutni ilyen szintre, hogy megtiltja a feleségének hogy pl sminkeljen vagy rövidebb szoknyát vegyen fel......

ez csak úgy eszembe jutott a kérdés olvasása közben, biztos semmi köze a te esetedhez...

de nekem akkor is pszichotikus alkatra utal

2011. szept. 20. 11:59
 6/13 menta34 ***** válasza:
53%
Lehet, hogy simán féltékeny. Azt hiszi ha nem fested ki magad kevésbe vagy vonzó máshol :)
2011. szept. 20. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Te is tiltsd el a piától:) Meg a tv-től és a foteltől:D Veszekedj vele, hogy milyen lusta. Ha azt mondja keményen dolgozik akkor feleld ezt: nagyon kevés. Aztán mond meg neki, hogy béna a fizurája, változtasson rajta!:)
2011. szept. 20. 12:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó emberhez mentél férjhez...
2011. szept. 20. 12:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit magyarosabban pedig így festene:nem jó emberhez mentél feleségül.:DDDD
2011. szept. 20. 12:34
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2011. szept. 20. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!