Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm behúzott a csőbe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm behúzott a csőbe, de nekem ez már túl sok, mit tennétek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, fél éve együtt is élünk. Én reggel 7-kor megyek dolgozni, általában este 7-re érek haza. Ezek után nekem még igényem van egy kis testmozgásra, tanulásra, ezért konditerembe járok 2 naponta, illetbe a szakmámhoz kapcsolódó anyagokat szoktam tanulni 9-ig, utána együtt töltjük az időt. Hétvégén egymással foglalkozunk, egy este szoktam még eljárni haverokkal sörözni. Ő sokat panaszkodott, hogy ez neki nem elég, mert a komoly kapcsolat arról szól, hogy a másikkal vagyunk együtt, nem a haverokkal. Szerintem pedig fontos, hogy az ember magának, a hobbijának is éljen, illetve még a barátjait se hanyagolja el, kb a szabadidő egyik fele minden egyéb, a másik fele a barátnő, így képzelem. Ebből sok vitánk volt.

Az utóbbi időben pedig egyre többet nyomkodja a telefonját, lefekvés előtt is. Annyira feltűnő volt. Amikor kérdeztem pedig elárulta, hogy a munkatársával (aki természetesen egy fiú) beszélget és hogy ő mennyire jó fej. Szégyenlem magam, de belenéztem a beszélgetéseibe, és akkor láttam, hogy csomó üzenetet már törölt, a maradékban pedig olyanokat beszél a sráccal és a barátnőjével, hogy milyen jó közösen időt tölteni, olyan jól érzik magukat, meglepiket kap tőle stb.. Rólam meg csak negatív dolgokat ír. Persze sok hibám van, de az, hogy direkt lejárat mindenki előtt, nem fair. Ezek után kérdőre vontam, hogy mi a helyzet, ő pedig azt mondta, hogy a fele sem igaz ami ott van, féltékennyé akart ezzel tenni, a barátnője tanácsolta neki. Az volt a célja ezzel, hogy észbe kapjak, és így még több időt töltsünk együtt. Egyrészt megnyugodtam, hogy akkor talán még sincs semmi, másrészt zavar, hogy ilyen idióta játszmázásba kezd, az meg pláne hogy direkt befeketít mások előtt. Nem tudom mit kezdjek most ezzel a helyzettel.

2016. ápr. 21. 08:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
9%

aha utolsó heti 2 edzés tudod semmire se elég,izomnak erős terhelések kellenek,plusz mivel fitt lesz ezért szexben kb. olyanokat tudunk,hogy a barátnőm mindig mondja Úristen egyik pasi se ér fel ehhez a szinthez,ő mondta nem én,akár többször egymás után amikor az nap 2 órát se aludtam,meg letoltam egy olyan edzést hogy patakokban ömlött rólam a víz.

Nem mindennap tanulsz ezt már ismerem jaj csak ma ne tanulj már jajj még ma se jajj jajj,és eltelnek hónapok,hogy semmit se fejlődött,pont ezekből emberekből lesz majd az én beosztottam lájtos melókra kapnak 150-t és kuss van,kb.

Míg akik fejlődünk mi leszünk tárgyalási pozícióban és a legjobb legjobban fizető melókat kapjuk meg,csak válogatni kell mint a boltban,ennél finomabb érzés nincsen meg amikor a barátnőm imádja a kerek izmos hátsóm plusz karmolja a széles hátam,és szinte ordít az orgazmustól.

2016. ápr. 21. 13:33
 22/32 A kérdező kommentje:

Na várjunk, várjunk. Nem minden nap tanulok este 9-ig, többször csinálunk programokat héköznap is. Ez egy átlagos este, amikor nincs fontosabb a terítéken. Napi 3 órát vele töltök, a hétvégi "sörözés a haverokkal" meg annyit tesz, hogy heti 1x 2 órára elmegyek estefele a haverokkal dumálni, utána a barátnőmmel együtt elmegyünk valahova. Szóval azt ne vágjátok hozzám, hogy nem töltök vele egyáltalán időt, meg minden más fontosabb. A közös program mindig prioritást élvez, de azt nem tudom elképzelni, hogy minden nap a munkám után csak vele töltsek időt. Mert sokszor úgy érzem, ezt várja el, nekem egy idő után unalmas lenne. Próbálom őt is arra terelni, hogy ne hanyagolja el a barátait, heti 1x találkozzon velük.

Viszont amire a kérésem irányult (volna), hogy tanácstalan vagyok, nem tudom hova tenni azt, hogy így akar féltékennyé tenni, úgy érzem elvesztete a bizalmamat, nem tudom mi igaz és mi nem, tanácsot kérnék, mit lehet ilyenkor tenni.

2016. ápr. 21. 14:44
 23/32 anonim ***** válasza:
24%

Eléggé gyerekes a lány én leülnék vele és elmondanám,hogy csalódtam benne,és ez a gyerekes játszmát nem vártam tőle,sajnálom hogy ezt így intézi,és nem érti meg,hogy a fejlődés most neked extra fontos,hiszen még több programot tudsz majd szervezni és nem lesz ez a para,hogy hova vidd el.

Plusz neked a sport nagyon fontos és,hogy inkább becsülné meg ezt,mert férfiként viselkedsz jársz sportolni normálisan odafigyelsz magadra nem egy léhűtő vagy aki hitelt hitelre vesz fel és a barátnőjével fizetteti ki mondjuk(erről van tapasztalatom)

2016. ápr. 21. 14:50
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

#22 Azt nem érted itt, hogy az együtt töltött idő az este 9-12 intervallumra korlátozódik, ez az, ami nem jó a barátnődnek. Nem csak a mennyiség a lényeg, hanem a minőség is. Valahol korábban írták a vacsorát meg a románcos sétát példának. Nem ismétlek, de azért próbálj belelátni a másik helyzetébe.

(Ettől függetlenül abban igazad van, hogy nem szólhat csak egymásról az életetek, és neki is kellenének barátok.)

A játszmázást szimplán meg kell beszélni. Elmagyarázni, hogy ez neked miért esik rosszul. Kommunikáció és egymásra figyelés nélkül nincs megoldás.

2016. ápr. 21. 15:32
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos este - aha, az átlagos azt jelenti, hogy általában ez van, ez a megszokott, "mindennapos"/rendszeres dolog.

Most döntsd már el, hogy hét közben is foglalkozol vele eleget és csináltok közös programokat, vagy legtöbbször tanulsz és sportolsz, és ritkán van vele program.

2016. ápr. 21. 15:34
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"Míg akik fejlődünk mi leszünk tárgyalási pozícióban és a legjobb legjobban fizető melókat kapjuk meg,csak válogatni kell mint a boltban,ennél finomabb érzés nincsen meg amikor a barátnőm imádja a kerek izmos hátsóm plusz karmolja a széles hátam,és szinte ordít az orgazmustól."

Hát ezen hatalmasat röhögtem. Imádom az ostoba, egoista, tuskó önjelölt alfahím fajtádat te görög félisten, te.

2016. ápr. 21. 17:04
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó.

Olvasgass kicsit sikeres CEO-król meg Donald Trumphról napi 2-4 orakat olvasnak fejlesztik magukat.

Vesd össze ôk hol tartanak és te hol tartasz.

Vizsgàld meg,többit döntsd el.

2016. ápr. 21. 17:17
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyit vizsgálódsz, összevetheted a magad boldogságát valaki olyanéval, aki nem köti fittséghez, pénzhez, ranghoz, akármi egyébhez a boldogságát, hanem egyszerűen azt keresi, akibe tud szerelmes lenni, függetlenül attól, hogy menedzser vagy gyári operátor, pocakja vagy hegynyi izomzata van.

Meglepődnél.

2016. ápr. 21. 19:06
 29/32 anonim ***** válasza:
62%
Komolyan....Donald Trump mint értelmiségi példa?! Na már el is szállt a félelmem a mai vizsgámtól :D Köszönöm a század viccét hallhattuk kedves hölgyeim és uraim!
2016. ápr. 22. 09:02
 30/32 anonim ***** válasza:

Mi bajod Donald Trumph-al?

Lehet ô lesz az USA elnöke?

Lehet picit többet tud a sikerrôl mint ti,ô él olyan életet amilyet akar.

2016. ápr. 22. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!