Behúzott a csőbe az OTP? Mi van most azokkal akiknek megemelkedett a törlesztőjük? (lentebb a leírás)
OTP-nél tavaly vettünk fel "fészekrakós" hitelt, most több mint duplája a törlesztő. Áprilisban behívtak, hogy 3 hónapig a tavalyit kell fizetni, a különbözetet majd valamikor, és júniusban meghosszabbítják ezt. Most bementünk, közölték, hogy jogtalanul vették igénybe a fészekrakósok, a köztisztviselők és -alkalmazottak. jövő hónapban az aktuális árfolyamon lévő törlesztőt kell fizetnünk állítólag + a 3 hónap alatt felgyülemlett különbözetet egyösszegben.
Miből?
De mily érdekes, 2 OTP-be is bementem, mindkét helyen mást mondtak.
Kérdezem én, ha ők tudták, hogy jogtalan májusban, akkor miért nem hívtak be, hogy te marha fizess az aktuális árfolyam szerint mert különben baj lesz?
Az ügyintézők meg hallgatnak nagyokat.
Áprilisban azt mondták, hogy tőkésíteni fogják a különbözetet nem egyösszegbe 3 hónap után követelni. Akkor most mit segítettek?
Valaki aki szintén ilyen helyzetbe van, írjon már hogy neki mit mondtak, mert elég érdekes ez a helyzet szerintem.
Ha eddig nem tudtuk fizetni, most jövő hónapban hogy lesz megemelkedett törlesztőre pénzünk+a 3 havi különbözetre?
Várom a válaszokat
Előre is köszi
Szerencsére már régen nincs kapcsolatom az OTP-vel.De nekem is és az ismrőseimnek is az a tapasztalatuk,hogy nem adnak korrekt tájékoztatást.Az összes pénzintézet közül ők a legcsapnivalóak.Nyiilván az ilyen kispénzű ügyfelek nekik nem fontosak.
Kénytelen vagy törleszteni,mást nem tehetsz.Legfeljebb reklamálhatsz a megyénél vagy a vezérigazgatóságon.
nekem sajnos van, most úgy néz ki jól kib...tak velünk, de én elmegyek a végsőkig, megvan hozzá a jó nagy pofám:) meg azért a tisztelet is, nem cigány módon cirkuszolni, de ki fogom járni az igazamat, mert nem adtak korrekt tájékoztatást, azért én nem fogok szívni.
ha kell tényleg megyek a megyei igazgatóhoz, ha nem elég akkor még feljebb.
bár ezt egy ügyintéző is mondta felsőbb szinten kell kezdeni az ilyen problémákat
jó mi?
mi is fészekrakót vettünk fel, igaz az FHB-nál.
Akkor (3 éve) azt mondták, hogy a fészekrakót csak forint alapon lehet felvenni. Akkor most engem is átcsesztek?
Mondjuk jobb is így, mert legalább a mostani szívásban nem vagyunk benne.
Remélem ki tudtok lábalni ebből a helyzetből.
Köszönöm ez a PSZÁF jó ötlet, de előtte azért bemegyek az OTP-be hogy még egyszer mondják el mi van, hogy is van, és ha valami nem tetszik, akkor írok a PSZÁF-nek, hogy nézzenek már a körmükre.
Az utolsónak: köszi az együttérzést, remélem mi is minnél hamarabb megoldjuk a dolgokat, elvben titeket is átvágtak, de így a jobb most nektek szerencse, de lehetne rosszabb is sajnos, és még nem tudjuk hogy mi vár ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!