Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel be tudnám húzni a csőbe?
Hány éves vagy? 13-15? A kis "terved" alapján nem több.
De most nem ez a lényeg, szerintem más "jelekből" is tudsz következtetni arra, hogy komoly kapcsolatot akar, vagy csak szexet.
2010. jún. 7. 16:10
2/26 A kérdező kommentje:
jó, elmondom mi a helyzet : mindent sürget, költözzek össze vele, 2 hét után de ezt már első talikor mondta. Szexet is. Volt 2szer olyan h mondtam neki nem akarok szexet erre ő elküldött azzal az indokkal hogy álmos. Msn-en nem ír rám, csak felhív telefonon pár percet. De ezt egyébként már feltettem a kérdést csak más formában, de most ezt gondoltam ki
Szerintem ez annyira azért nem jó ötlet. Miért nem csinálod azt, hogy jársz még vele és húzod a szexet későbbre. Egy pasi nem fog egy dugásra heteket várni, hanem keres magának olyat akit sokkal könnyebben megkaphat...szerintem. m.lany
2010. jún. 7. 16:13
hülye vagy,erre minden pasi igent mondana :P túlságosan női logikával közelíted meg a dolgot
2010. jún. 7. 16:13
Szerintem is elég nagy hülyeség.
Lehet, hogy akkor azt mondja, hogy ha te ilyen vagy, akkor menj a francba, nem kellesz neki... Én ezzel nem játszadoznék.
2010. jún. 7. 16:15
6/26 A kérdező kommentje:
de ha szeret akkor nem mond igent, mert akkor nem csak a szex kell neki, hanem én. Húzni már nem akarom. Mert már húzom egy ideje, és már eléggé ideges szokott lenni. Meg már megígértem neki h ezen a héten meglesz,
7/26 A kérdező kommentje:
16 : 15 : igazad van. erre én is gondoltam, és erre az esetre nem tudtok valamit h akkor mi legyen?
Most őszintén. Ha Te szerelmes lennél egy srácba és Ő felajánlaná, hogy legyen köztetek szexkapcsolat, akkor mit válaszolnál?
Ezt a dolgot inkább pont azzal tudod megpróbálni, hogy előrevetítesz neki egy olyan jövőt, hogy jó darabig nem lesz szex. Ha erre fel szakít, akkor csak szexre ment. (Viszont, ha elfogadja, akkor már csak illemből is illene még aznap lefeküdnöd vele. :D)
20F
2010. jún. 7. 16:18
Azt akarod hogy ha igent mond rá, akkor megtudod h csak szexre kellesz neki és otthagyod? Az szerintem jó ötlet, mert ha szeret, tényleg azt mondja hogy ne csak annyi legyen.
De ha mindent csak sürget, akkor nem hinném hogy szeret, ha elküld azért mert nem akarsz vele lefeküdni, akkor meg egyértelmű hogy csak azért kellenél neki.
2010. jún. 7. 16:19
Amúgy a legjobb megoldás tényleg az, amit írtak előttem, mondd meg neki egyértelműen, hogy mondjuk egy hónapig semmiképp se fekszel le vele, és semmi intim dolgot nem csináltok. Ha erre azt mondja hogy nem kellesz neki, akkor máris kiderült. 1 hónap alatt meg meglátod hogy addig is milyen veled, ha nem csak azért vár egy hónapot hogy végre lefeküdhessen veled, hanem végig kedves, rendes, jól érzitek magatokat, akkor talán belemehetsz ha már te is úgy érzed.
2010. jún. 7. 16:21
Kapcsolódó kérdések: