Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel be tudnám húzni a csőbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel be tudnám húzni a csőbe?

Figyelt kérdés
van 1 olyan érzésem h csak a szexre kellek a pasimnak akivel 2 hete vagyunk együtt. Arra gondoltam mivel kideríteni úgysem tudom h mi is az igz valójában mondom neki hogy szakítsunk, legyen vége és csak szexkapcsolat legyen köztünk ( még nem feküdtünk le ). És ha azt mondja hogy igen, akkor arra kellek, ha azt h nem akkor pedig szeret. Milyen ötletnek tartjátok? Így kiderülne?
2010. jún. 7. 16:07
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
de állítólag azért sürgeti mert h nem bírja nélkülem. És vágyik rám. És ez azért van mert szeret. Jajjj segítsetek mert nagy dilemmában vok most. Mindenki ellene van, hogy kifordultam önmagamból mióta ő van, cigizek iszok nem laszok fogytam is 1 hét alatt elég sokat. Azért mert szeretem. De félek h csak kihasznál. Delcsinál zatán otthagy. Most akkor mit kezdjek?
2010. jún. 7. 16:21
 12/26 anonim ***** válasza:

Ez kamu. Azért sürget, mert csak azt akarja. Aki szereti a másikat, az semmiképp sem sürgeti, nem akarna olyat, amit a másik nem.

Tedd azt amit legutóbb írtam (16:21), úgy megtudod biztosan.

2010. jún. 7. 16:24
 13/26 A kérdező kommentje:
de most már nem mondhatom azt. Mert mondtam neki h majd legközelebb. Erre ő hogy abból úgy sem lesz semmi, és ha most tényleg nem lesz akkor azt fogja hajtogatni hogy ő megmondta meg hozzám se szól hanem elkeseredik és csak bambul előre. Ne csináljam azt h lefekszek vele azt majd úgyis kiderül ?
2010. jún. 7. 16:26
 14/26 anonim ***** válasza:
Akkor már ki is derült, nem elég egyértelmű? Meg akar kapni, mert fölöslegesen nem akar veled lenni, csak ha szexelhet végre. Hagyd ott rögtön.
2010. jún. 7. 16:27
 15/26 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne feküdj le egy ilyennel, nem látod hogy csak ki akar használni? Ha téged nem csak a szex érdekel, akkor semmiképp ne csinálj hülyeséget.
2010. jún. 7. 16:28
 16/26 A kérdező kommentje:
igazából ha ő gy akkor én is így. Szóval ha neki csak a szexre kellek, akkor nekem is csak arra fog. És közben pasizgatok találkozgatok. Ha ezt nem fogja bírni elviselni akor szerethet csak.
2010. jún. 7. 16:29
 17/26 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy. Szóval te is csak a szexre mész? Miért nem ezzel kezdted? Akkor nem tök mindegy hogy ő mit akar? Ezek szerint csak egy kis k.rva vagy és te sem vagy jobb mint ő.
2010. jún. 7. 16:32
 18/26 A kérdező kommentje:
ha szexre megy akkor vár 1-2 hónapot és utána hagy el. Akkor nem tök midn1 h mikor??
2010. jún. 7. 16:36
 19/26 anonim ***** válasza:
Azért hagyd el most és ne feküdj le egy ilyen barommal.
2010. jún. 7. 16:39
 20/26 A kérdező kommentje:
csak az a baj ebben nem lehetek biztos. de mind1 köszi mindenkinek
2010. jún. 7. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!