Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel be tudnám húzni a csőbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel be tudnám húzni a csőbe?

Figyelt kérdés
van 1 olyan érzésem h csak a szexre kellek a pasimnak akivel 2 hete vagyunk együtt. Arra gondoltam mivel kideríteni úgysem tudom h mi is az igz valójában mondom neki hogy szakítsunk, legyen vége és csak szexkapcsolat legyen köztünk ( még nem feküdtünk le ). És ha azt mondja hogy igen, akkor arra kellek, ha azt h nem akkor pedig szeret. Milyen ötletnek tartjátok? Így kiderülne?
2010. jún. 7. 16:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom ha nem vagy benne biztos amikor tök egyértelmű. De mindegy, látom neked hiába mond bárki bármit, szexelj csak mindenkivel, a mai fiatalok úgyis mind ezt csinálják, normális kapcsolat ma már nem nagyon létezik, mert mindenki így áll hozzá. Állj be te is a sok k.rva közé és feküdj le mindenkivel.
2010. jún. 7. 16:42
 22/26 anonim ***** válasza:
Ha amiatt elkeseredik és nem szól hozzád mert nem fekszel le vele rögtön, akkor nem tudom min gondolkodsz még. Aki szeret, az soha nem lenne ilyen. Te is beláthatnád amikor mindenki egyértelműen ezt mondja.
2010. jún. 7. 16:57
 23/26 A kérdező kommentje:
csak próbálom minden rosszban a jót keresni:(((
2010. jún. 7. 17:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Ebben ne keresd a jót, mert nincs. Látod hogy mindenki egyértelműen ezt mondja. Nem véletlenül, ez teljesen egyértelmű. Hagyod hogy zsaroljon, és úgy kényszerítse ki hogy lefeküdjetek? Egy szemét disznó a pasi! Hagyd ott, és felejtsd el amíg még rosszabb nem lesz.
2010. jún. 7. 17:52
 25/26 anonim ***** válasza:
hülye vagy, az van. 2 hét után nem kellett volna lefeküdni. Ezzel a szakítósdivel meg elüldözöd.
2010. jún. 7. 19:07
 26/26 A kérdező kommentje:
nem feküdtem még le vele
2010. jún. 7. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!