Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, meddig mehet igy? Nem akarom, megbantai hitegetni, de nem voltam teljesen boldog vele, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy kulfoldon elunk a parommal,2 es fel evet eltunk egyutt,de en honapja elkoltoztem egy csaladhoz akik a barataim.Mert teljesen elbizonytalanodtam en 22vagyok,o 34,es hat voltak osszetuzesek,mivel mentalis betegegem van sajnos jo par eve,nem konnyu neha velem lenni,mert olyankor ha elojon,az a szakasz akkor irtora szomoru bagyadt vagyok,es nem vagyok egy szorakoztato,egyen.De ugy erzem szeretem ot,es miota kulon vagyunk(heti 2szer nala alszom),azota elojottek bennem gondolatok,hogy milyen jo lesz majd vele lenni,es caladot alapitani par even belul:-) es nagyon jo erzessel tolt el olyankor.Nem vagyok szerelmes bele,de nagyon szeretem! Kb karacsonyig o lenne eldontenem mi legyen.Most jo nekem igy kulon,de nem tudom mit tegyek.Felek ha visszamegyek megint egyedul leszek,mivel o napi 12orat melozik,folyton egyedul voltam,es nem volt jo egy ido utan mar a sok magany.....Felek,ha visszamegyek elrontom,tudom onzoeg igy elmenni,de sosem voltam onzo,csak most az egyszer.Masreszt en mindig mondodm neki,hogy jobbat erdemel,es ,hogy keressen maganak jobbat,mert sokszor megalazo dolgokat mondott amikor nagyon beteg voltam,,,pl.Hogy ilyen nonek nem csinalok gyereket az biztos!""Mikor senki sem kerdezte...na mindegy fatylat a multra.Irjatok tippeket legyszi,mi lenne a jo,mert mar enem tudom!kozi 22L
2010. márc. 31. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne legyél olyannal akibe nem vagy szerelmes.
2010. márc. 31. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem kár húzni-halasztani a dolgot. ha nem vagy szerelmes, ne legyél vele... annak előbb-utóbb rossz vége lenne. Most még jó,hogy nem vagy senkibe szerelmes, vele meg elvagy, de ha később beleszeretsz valakibe, akkor csak még jobban megbántod ezt a mostani férfit,ha most vele maradsz. Láthatóan neki se jó ez így,hisz akkor nem mondana neked bántó dolgokat. Itt az ideje, megszokás ide vagy oda, ki kell mondani,hogy ennek vége,maradjatok barátok,ha lehet.
2010. márc. 31. 18:46
 3/5 anonim válasza:
Egyértelmű, nem ő az igazi. Hallgass a belső megérzésedre. Ami késik, nem múlik. El fog jönni az, aki a Te "zsákodnak a foltja" lesz. S aki képes megbántani (mert sokszor megalazó dolgokat mondott amikor nagyon beteg voltam,,,pl. Hogy ilyen nőnek nem csinálok gyereket az biztos!") ha állítólag szeret, ez már magáért beszél. Sürgősen hátat kell fordítani az ilyen egoista embernek. Gondolj bele, ha egészséges vagy, viszont a gyereketeknek ne adj Isten valami rendellenessége lenne, akkor netán ugyanígy reagálna? Vagy nemes egyszerűséggel sz@arban hagyna? Igen. Egy nőnek, leendő anyukának oda kell figyelni az ilyen "apróságokra", mert ha egy férfi nem tiszteli a nőt, akkor a gyerekével szemben sem lesz kíméletes. Amennyiben mentálisan vagy beteg, meg kell keresni az okot. Ha az ok megvan, akkor változásra van szükség, ha módodban áll. Egyébként sokat segít, ha van életcélod, ha nincs, akkor tűzzél ki valamit. Meglátod, ha nem a 4 fal között melankóliázol, és kimozdulsz, van célod, egyből egészséges mentalitású leszel. Ne arra várj, hogy míg haza nem jön a nagy "Ő", akkor addig mi is van veled. Egy 22 éves fiatal menjen dolgozni, tanulni, járjon emberek közé, járjon valamilyen klubba, olvasson, táncoljon, sportoljon, találja fel magát. Segíts magadon, az Isten is megsegít. Egyből nem lesz időd a mentális betegségedre.
2010. márc. 31. 19:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!tudom,de sajnos nem ilyen egyszeru,mert szomatizalok....remelem egyszer boldog leszek...Minden jot nektek is,puszi
2010. márc. 31. 22:10
 5/5 anonim válasza:

Igen. Ha valaki magába folytja a dolgokat, előbb utóbb testi tünetek jelentkeznek. Tudnék erről mesélni. Nálam is volt ilyen, de az belső családi lelki terror miatt volt. 30 év volt a tűrőképességem, de akkor már alig tudtam járni. Megszűnt az ok, újból egészséges lettem.

Nem hiába igazság az, hogy ép testben ép lélek. A fordítottja is igaz, ép a lélek, akkor ép a test is. Hát gondolj erre. Ha megszünteted az okot, a tested is ép lesz nemsokára.

2010. ápr. 1. 16:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!