Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezhet olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy valaki túl van már 20 vagy 30 éves korán is, és még SOSEm volt senkije? Akire nem talált rá a nagy szerelem?

Figyelt kérdés
Manapság is vannak vénlányok,agglegények? Miért nem találkozni velük?
2010. márc. 28. 16:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Persze nem csak ez lehet feltétlenül az oka, de azért rengeteg olyan eset van, hogy valakinek bizony azért nincs párja, mert nem bízik magában, csúnyának látja magát, nem hiszi el, hogy ő is elég jó lehet valakinek és ez süt az emberről. Komolyan, távolról látszik ki ilyen. Viszont még nem válaszoltatok, komolyan vénlány lennék?
2010. márc. 28. 18:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Szép, elméleti alapokon nyugvó, idealizált válasz: nem, nem vagy vénlány, semmiről nem késtél le, előtted az élet, majd később visszagondolva jót fogsz nevetni azon, hogy 21 évesen öregnek hitted magad.

A mai világnak megfelelő, valós válasz: igen, vénlány vagy, mert k***a nehéz olyan férfit találni, aki életkorban, érettségben hozzád illik és elég türelmes ahhoz, hogy kivárja, míg belejössz a dologba. Az első szerelmben ugyanis sok új, ismeretlen jelenséget tapasztalsz, néhány dologgal nem tudod, mit kezdj (pl. a közeledését lehet, hogy nem tudod majd megfelelően kezelni) és hát az ágyban sem biztos, hogy egyből olyan leszel, mint akinek több éves tapasztalata van. Ezt pedig a férfiak néha nagyon rosszul tűrik és továbbállnak, mert hamar találhatnak olyan nőt, aki kellően tapasztalt és kevesebb "nyűg" van vele. De van remény, léteznek türelems férfiak is, csak előbb félre kell lökni az útból a nagyszájú nyomulós hülyegyerekeket (na, ők azok, akiknek nem lesz hozzád türelme), hogy meglásd őket is.

2010. márc. 28. 18:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Az eredeti gond velem van, illetve nem gond, csak itt annyira másképp vélekednek a párkapcsolatról, mint én. Nekem volt már barátom, csak jelenleg nincs, és úgy érzem tényleg jó így, nem vagyok egy önsajnáltató megkeseredett ember, a napsütéstől is boldog tudok lenni :)

Azzal, amit az érettségről írtál viszont teljesen egyet értek. Semmi férfiasság nincs manapság az emberekben. Akárki akármit mond, ez így van, tisztelet a kivételnek. Fontos, hogy valakiben legyen komolyság szerintem 20 felett, de gyakorlatilag ilyet még nem nagyon láttam. Szó se róla én is imádok viccelődni és hülyéskedni, erre szerintem szükség van, de hogy valakiben egy cseppnyi érettség sincs, az hát nem tudok rá jó szót találni. Szóval igazad van, teljes mértékben.

2010. márc. 28. 18:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem is csoda: nincsenek kifejezetten rákényszerítve, hogy komolyak legyenek, mert mindig találnak komolytalan, játszadozós lánykákat, akiket könnyen meg lehet szerezni és az égvilágon semmi értelmesre nem "használhatóak" - csak a moziban/boltban/szórakozóhelyen/ágyban produkálják magukat. Ahhoz pedig, hogy egy ilyet kiszolgáljon valaki, nem kell komoly, felnőtt férfinak lennie, nem kell az ennek megfelelő megfelelő jegyekkel (megfontoltság, készség a családalapításra, céltudatosság) rendelkeznie. Persze a "tisztelet a kivételnek" itt is jár: én is ismerek olyan nőt, aki a huszonéves korosztály fiatalabbjaihoz tartozik és - fogalmazzunk így - van olyan igényszintje, aminek eléréséhez normális, felnőtt férfinak kell lennie a jelentkezőnek. De nyugodtan kijelenthetjük, hogy általában nem ez a jellemző. Itt kezdődnek a bajok... De inkább ne térjünk el a témától :-)

(bár mondjuk meg lehet magyarázni, hogy a fent említett problémát is ez váltja ki)

2010. márc. 28. 18:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ezért nem csak a komolytalan lányok a felelősek, ez akár fordítva is igaz lehet, miért legyen egy nő komoly, ha a férfiak nem ezt várják el? Én mindig arról álmodtam, hogy családom lesz, férjem lesz, de úgy tűnik ameddig nem lépek be a férfi "érés" (kb. 30 év) korába, addig esélytelen a dolog. Én még nem találkoztam olyan 25 körüli férfivel, akinek hasonló tervei lettek volna. Kivétel nélkül mindegyiket a buli érdekelte és egy percig sem gondoltak hosszútávon semmire. Viszont egyszer tovább kell lépni, csak kérdés kinél mikor jön el ez az idő. Na ezért jobb ez így, hogy nincs kapcsolatom, legalább nem esz a méreg az ilyesmi miatt :):)
2010. márc. 28. 18:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen! Én például egész életemben egyedülálló voltam, mert nem tetszettem senkinek. 24/F
2010. márc. 28. 18:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Az előttem lévő két hozzászólóhoz hasonlóan velem is ez a helyzet. Soha nem jött össze senkivel. nem okozott gondot soha a lányokkal való társalgás, barátkozás, de együttjárás nem lett belőle. Talán én sem tetszem senkinek.

Viszont pedig lennének terveim: így 32 évesen nagyon szeretnék családot és gyereket is. Kell, hogy az embernek ennyi idősen legyenek már komoly tervei, csak sajnos a feltételek nincsenek meg a megvalósításhoz.

32/F

2010. márc. 28. 19:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló! Azért még ne add fel. Pont fent ecsetelgettem, hogy ebben a korban érnek a férfiak, szóval még egy cseppet sem vagy elkésve, csak egy kicsit elcsúszott világban élünk. Még neked is lehet családod :):)
2010. márc. 28. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Most lehet hülyének foktok nézni, de én 17 éves fiú vagyok, és elég komoly ember. Apám pár éve halt meg, sajnos azóta elég zárkózott vagyok, és nincs kivel hülyéskedni, bulizni, vagy ilyenek. És szerintem tuti, hogy én vagyok (leszek) az akire a kérdező rákérdezett. Szóval, a válasz igen, léteznek, és lesznek, olyan emberek, akik 20-30 évet betöltve, még nem volt párkapcsolatuk.
2010. márc. 28. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!