Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméletben létezhet örök szerelem?

Én hiszek benne és remélem lesz is benne részem.
De szerintem kell hozzá hogy mindketten kellően tapasztaltak legyenek. Az első nagy szerelem ami örökké tart tapasztalataim szerint sajnos csak mese.

Szüleimnél létezik lassan 50 éve, ma is olyanok mint a kiskamaszok. Én még csak 22 évnél tartok, remélem nálunk is így marad.
Persze ez egy hullámvasút. Vannak nehezebb időszakok és vannak olyanok, mint az első hónapban. Ezeket az alkalmakat meg kell teremteni. A szüleim is és mi is nagyon szigorúan havonta egyszer elmegyünk egy hétvégére kettesben (még amikor a gyerekek születtek, akkor is 3 hónap után már anyura hagytam egy hétvégére őket egy hűtőszekrénnyi lefejt tejjel és elmentünk), nagyon nagy a baráti körünk, rengeteget járunk társaságba, sokszor van nálunk vendégség és ezek a programok, amikor a többiek előtt is "büszke lehetek" a páromra életben tartják a szerelmet. És nagyon fontos a szex. hogy soha nem legyen megszokás, unalmas, mindíg tudjunk egymásnak meglepetést okozni.

Szerintem létezik, ha változatos a kapcsolat...
Ha egyszer kiszeretsz valakiből, abba már nem fogsz többé újra beleszeretni. Ezért nem szabad hagyni, hogy elmúljon a kapcsolat, unalmas legyen, vagy ilyesmi. Ezért kell mindig változatosnak lenni, újítani, ide-oda menni, sok időt együtt tölteni, és élvezni, meg néha egy kis teret adni a másiknak - és érezni a hiányát, akkor utána jobban becsülöd, hogy ott van melletted.(:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!