Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elméletben létezhet örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméletben létezhet örök szerelem?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy a szerelem 1-2 év után elmúlik, vagy átalakul szeretetté. De ezt csak a megszokás teszi nem? Illetve egy bizonyos drog felelős állítólag ezért, amihez hozzászokunk és nem érezzük a hatását. De egy változatos párkapcsolatban szerintetek elméletben lehetséges, hogy soha (akár évtizedek múltán) se múljon el a szerelem érzése?
2009. ápr. 15. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen (ritka, de igen)
2009. ápr. 15. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én hiszek benne és remélem lesz is benne részem.

De szerintem kell hozzá hogy mindketten kellően tapasztaltak legyenek. Az első nagy szerelem ami örökké tart tapasztalataim szerint sajnos csak mese.

2009. ápr. 15. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Elméletben sok minden létezhet, aminek alig van köze a valósághoz. Ez is egy ilyen dolog.
2009. ápr. 15. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szüleimnél létezik lassan 50 éve, ma is olyanok mint a kiskamaszok. Én még csak 22 évnél tartok, remélem nálunk is így marad.

Persze ez egy hullámvasút. Vannak nehezebb időszakok és vannak olyanok, mint az első hónapban. Ezeket az alkalmakat meg kell teremteni. A szüleim is és mi is nagyon szigorúan havonta egyszer elmegyünk egy hétvégére kettesben (még amikor a gyerekek születtek, akkor is 3 hónap után már anyura hagytam egy hétvégére őket egy hűtőszekrénnyi lefejt tejjel és elmentünk), nagyon nagy a baráti körünk, rengeteget járunk társaságba, sokszor van nálunk vendégség és ezek a programok, amikor a többiek előtt is "büszke lehetek" a páromra életben tartják a szerelmet. És nagyon fontos a szex. hogy soha nem legyen megszokás, unalmas, mindíg tudjunk egymásnak meglepetést okozni.

2009. ápr. 15. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem létezik, ha változatos a kapcsolat...

Ha egyszer kiszeretsz valakiből, abba már nem fogsz többé újra beleszeretni. Ezért nem szabad hagyni, hogy elmúljon a kapcsolat, unalmas legyen, vagy ilyesmi. Ezért kell mindig változatosnak lenni, újítani, ide-oda menni, sok időt együtt tölteni, és élvezni, meg néha egy kis teret adni a másiknak - és érezni a hiányát, akkor utána jobban becsülöd, hogy ott van melletted.(:

2009. ápr. 15. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy kutatás szerint elvileg 2 év után el kéne múlnia. Én négy éve epekedek egy lány után, közben volt 2 barátnőm,de mindegyikkel vége lett,mert rájöttem,hogy még mindig őt szeretem :(
2009. ápr. 15. 14:42
 7/9 anonim válasza:
0%
nem
2009. ápr. 15. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
nemcsak elméletben LÉTEZIK.. 4 éve élek a párommal és mindketten SZERELMESEK vagyunk..természetesen egymásba.. =D
2009. ápr. 15. 18:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Az apukám öccse már 14 éves korától együtt van egy csajjal és a csaj már 27 éves ő meg 29 szval létezik, ők még mindíg szerelmesek és nagyon szeretik egymást ezt látni is rajtuk..csak sajna nagyon ritka az ilyen...:S
2009. ápr. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!