Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik örök szerelem?
Vannak akik örökké együtt maradnak,haláluk napjáig.Elősször még friss az érzés,szenvedélyes,elvakít.
Aztán öreg korunkra megszelidülünk,de mégis szeretjük a párunkat,már nem ugy mint rég,ez az érzés átalakul,de szeretjük.
De mi lenne ha egy emberi élet nem lenne ilyen rövid?
Ha 600-700évig élnénk akkoris így lenne?
Kétlem.Az emberek ennyi idő után ráunnak a másikra és még a legerősebb szerelem sem bírná ki véleményem szerint.
Akkor mégsem létezik,csak a mi rövidke életünkben tűnik végeérhetetlennek és örökre szólónak?
Hát,szerintem nem.
mi rengeteg ideig együtt voltunk a barátnőmmel, de egyik nap azzal jött, hogy jobb lenne külön, pedig én mindennél jobban szerettem..
Azóta már külön élünk.
Szerintem azért nem létezik, mert hogyha akárhogy is szereti az egyik a másikat, a másik egy idő után meg fogja unni, és onnantól vége mindennek.
semmi sem örök.
de azt sem tudja mi van a halál után, tehát az ember az örök szót addig érti amíg részese, vagyis amíg meg nem hal. és ha úgy vesszük, lehet hogy van olyan szerelem ami első pillanattól "örökké" tart...bár... elég ritka..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!