Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szerelem létezhet? 20/L
Figyelt kérdés
Egy férfi és két lány.
A férfi szerelmes mindkét lányba, a lányok meg szerelmesek egymásba, és a férfiba is.
Hárman együtt élnek.
2011. okt. 7. 08:19
1/17 Smartguy86 válasza:
Nem. Az akkor már nem szerelem, maximum szexuális kapcsolat. Több embert nem szerethetsz teljes szívből.
2/17 anonim válasza:
08:20: hülyeség, több emberhez is vonzódhatsz egyszerre.
3/17 Smartguy86 válasza:
Vonzódás és szerelem nem ugyanaz!
4/17 anonim válasza:
Fúú, de bekerülnék ide mint férfi :D
5/17 A kérdező kommentje:
08:46
Szerelmes is tudnál lenni két lányba, vagy csak kufircolnál? :S
2011. okt. 7. 08:50
6/17 anonim válasza:
Szerintem ilyen szerelem nem nagyon létezhet, de ki tudja? Lehet, hogy van.
7/17 anonim válasza:
a szerelem és a vonzódás nem ugyanaz! két emberbe egyszerre nem lehet szerelmesnek lenni. egyet szerethetsz és egybe lehetsz szerelmes, és vagy vonzódhatsz.
8/17 anonim válasza:
Igen,miért is ne..én is voltam így hármasban és szerintem nagyon jó dolog..
9/17 A kérdező kommentje:
10:44
Tényleg volt szerelem, vagy csak szex volt?
2011. okt. 7. 10:44
10/17 anonim válasza:
Én nem az utolsó vagyok, de én is voltam már hasonló helyzetben, igaz a szexig nem ment el a dolog. Szerelmes voltam mint két lányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!