Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezhet olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan, hogy valaki túl van már 20 vagy 30 éves korán is, és még SOSEm volt senkije? Akire nem talált rá a nagy szerelem?

Figyelt kérdés
Manapság is vannak vénlányok,agglegények? Miért nem találkozni velük?
2010. márc. 28. 16:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak. Valószínűleg nem hordanak táblát a nyakukban.
2010. márc. 28. 16:42
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is vannak,de ez nagyon ritka.
2010. márc. 28. 16:43
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Persze, hogy van. 20-on túliaknál nem is annyira ritka, 30-on túliaknál már nem annyira gyakori. Azért nem találkozni velük, mert ma már azt hallja az ember mindenhonnan, hogy 20 évesen késő elkezdeni a szerelmet, a szexuális életet és ők is azt látják: 15-16 éves fiúk, lányok több kapcsolaton vannak már túl, mint ők a maguk 20 feletti fejével. Ezért aztán az eleve nem túl nagy önbizalmuk (általában ez áll annak hátterében, hogy nem találnak senki) még tovább csökken és inkább nem reklámozzák magukat, csendben meghúzódnak, nem "nyomulva" keresik az igazit. Ezért nehezebb is őket észrevenni, mert "beleszürkülnek" a világba, kisebb az esély, hogy szóba állsz velük (hiszen nem annyira érdekesek) és nem tudod meg róluk, hogy mi is a helyzet a magánéletükkel.
2010. márc. 28. 16:43
 4/19 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló nagyon jól megfogalmazta, így látom én is.
2010. márc. 28. 16:53
 5/19 anonim ***** válasza:
Hát na... Ezt teszi a tapasztalat. ;-)
2010. márc. 28. 17:06
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem annyira érdekesek? Attól,mert valakinek nem volt senkije,még lehet érdekes sztem.
2010. márc. 28. 17:07
 7/19 anonim ***** válasza:
21 évesen vénlánynak számítok? :) Volt már kapcsolatom, de nincs jelenleg és azt hiszem nem is szeretnék, jó nekem ez így, de a vénlány kifejezés aggasztó :)
2010. márc. 28. 17:27
 8/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy érdekes-e vagy sem. Én is igazolhatom, hogy attól, hogy nem volt valakinek komoly kapcsolata, lehet érdekes ember. Viszont két teljesen különálló dolog az, hogy valaki érdekes-e és az, hogy észreveszed-e. Akkor veszed csak észre, ha feltűnő. Márpedig ha valaki - épp az önbizalom hiánya miatt - visszahúzódó, lehet akármilyen érdekes is, egyszerűen nem fogod észrevenni. Vagy ha észre is veszed, sokkal nehezebben, mint azt, aki feltűnően viselkedik.
2010. márc. 28. 17:38
 9/19 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van, az önbizalomhiányos emberek szürkék, süt róluk, hogy nincsenek jóban magukkal. Aki önmagát nem látja szépnek ne várja, hogy más annak lássa.
2010. márc. 28. 17:46
 10/19 anonim ***** válasza:

Azért nem jelenthetjük ki, hogy valakinek azért nincs párja, mert önbizalomhiánya van, vagy nincs párja, és ezért van önbizalomhiánya.

Nézzétek meg mennyi olyan kérdés van, hogy valaki betegesen féltékeny, betegesen kontrollál, tudni akarja, mi tetszik a fiúknak/lányoknak, mit nem szeretnek, stb.

Akinek van önbizalma, azt az ilyen nem érdekli.

2010. márc. 28. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!