Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy nem jön össze soha többet a nagy szerelem az életemben? Akivel nagyon szeretném, hogy összejöjjön, annak nem kellek, aki meg majdnem semleges számomra, az meg epedezik értem. Soha nem lesz másképp?
Figyelt kérdés
Amúgy nemrég ért véget egy nagyon hosszú kapcsolatom, azóta csak a vergődés megy.
23/L
2009. febr. 7. 17:57
1/3 anonim válasza:
a 2. mondatod rám is igaz(meg szerintem elég sok emberre),én mégis azt mondom,hogy bízz benne és hidd el,hogy eljöhet az IGAZI,én hiszek benne,hogy mindenki számára létezik.Ne aggódj,bízz magadban és abban,hogy egyszer érted is eljön az igazi!(én is bízok:))
2/3 anonim válasza:
Persze, h létezik, miért ne létezne? Simán előfordulhat. Persze ha olyan hülye vagy, h feladod, akkor biztosan előfordul.
3/3 anonim válasza:
Nekem 5 évig volt egy kapcsim ami egyik napról a másikra ért véget,elmúlt a szerelem az ő részéről,részemről azóta is tart lassan 5 éve és a kudarcok érnek csak bárkivel összejövök tetű,volt aki vert rendszeresen,jelenleg is én itthon ő a havejaival bulizik,szóval igen, szerintem soha nem lesz vége,jó után csak a még rosszabb jött és jön, nincs megállás a lejtőn myg ő éli világát és boldog és lehet elveszi a nőjét és gyerekei lesznek én meg szenvedek holott neki kéne.
Na, ennyit az igazságról a Földön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!