Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hány éves kapcsolataid voltak és hány éves vagy? Mik voltak a szakito okok?
Volt pár 3 hónapos, ezek inkább a tapasztalatszerzésről szóltak. Utána egy 2 éves, ami leginkább távkapcsolat volt, de megcsalás miatt lett vége. Ezután volt egy 5 éves kapcsolatom, nálam ő volt a nagy szerelem. Sajnos az élet nem így gondolta, és vége lett. Jelenleg nincs senkim egy ideje.
29F
Az első kapcsolatom majdnem két évig tartott, egyrészt ellaposodott, másrészt nagyon komoly különbségek voltak köztünk. Sokkal karakánabb jellem vagyok, mint az exem, és ezt egy idő után nagyon nehezen viseltem, és szerintem ő is,jobb volt mindkettőnknek, hogy szakítottam.
A mostani majdnem fél éve tart, és remélem, sokáig fog tartani. Itt is fennáll az előző probléma, de kisebb szinten, és úgy érzem, én is jobban megtanultam ezt kezelni, és a páromból is jóval könnyebb előcsalni a határozottabbik énjét. :)
21L
5 éves kapcsolat, ez az első (és egyelőre jó eséllyel az utolsó) komolyabb. :)
19 éves voltam, amikor összejöttünk, most 24 vagyok. :)
Ezen kívül csak gimiben volt egy 4 hónapos kapcsolatom, meg egy 1 hónapos, de ezek csak ilyen diákszerelmek voltak, igazából még kapcsolatnak se mondanám őket.
1.: 2 év 9 hónapig tartott, én a tanulást választottam, amit ő hülyeségnek tartott
2.: 2 hónapig tartott, de ezt a két hónapot a srác mániákusan végighazudta, és egyszer egy nyilvános helyen kezdett el hangosan hisztizni, hogy miért nem veszek neki ajándékokat
3.: 2 év 4 hónap, túl különbözőek voltunk, de róla egy rossz szavam nincs
4.: kb fél év, mindketten túl makacsok voltunk
5.: most is tart fél éve
24/N
Volt 4-5 rövid kapcsolatom. Ezek általában 2-3 hónapig tartottak. Nem illettünk össze.
Az első kapcsolatom 2 évig tartott. Elhidegültünk egymástól, nem is illettünk össze és én találkoztam valakivel.
Ő volt a második. Vele kétszer is jártam kb. 1 év különbséggel olyan fél-fél évig. Mindkét alkalommal ő dobott. Először betegség miatt. Nem tudott foglalkozni velem, úgy gondolta visszatart, pedig én megvártam volna. Jó hülye volt. Másodszor azért szakított, mert akkor épp messze éltünk egymástól és nem volt jó a távkapcsolat. Ez igaz is, de én kibírtam volna. Őt nagyon szerettem, de amúgy nagyon nem illettünk össze.
A harmadik hosszabb kapcsolatom 2 évig tartott. Nagyon nagy szerelem volt mindkettőnk részéről, pedig nagyon nagyon nem illettünk össze. Ez a kapcsolat is ellaposodott és én megismerkedtem valakivel, az Igazival. Rögtön éreztem, az első beszélgetéskor, pedig nem azzal a céllal ismerkedtünk meg, hogy bármi történjen.
Az Igazi azóta a férjem. Ez a kapcsolat 16 éve tart és összeillünk.
35/N
Hát az én válaszom elég szegényes lesz a többihez képest :D
Még tinikoromban volt egy "kapcsolatom", kb. fél évig tartott de csak távkapcsolat volt, emiatt is lett vége.
Hosszú-hosszú ideig semmi. S most megintcsak lassan fél éve tart, ezúttal komoly :) 21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!