Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ez szakító-ok lenne?
A barátom egy ideje gyanúsan dugdossa előlem a telefon, éreztem, hogy titkol valamit, de amikor rákérdeztem még ő volt felháborodva, hogy nem titkol semmit, csak a haverjaival beszélget, nekem ahhoz semmi közöm. Nőt sejtettem a dologban, de tagadta, hogy szó sincs nőről.
Aztán addig faggattam amíg végül elmondta, hogy a haverjaival beszél olyan dolgokat, amikről nekem nem kell tudnom. Ebből már nem mászott ki, tovább faggattam és aztán azt mondta, hogy nőknek/lányoknak a képeit küldözgetik egymásnak.
Persze a beszélgetések tartalmát továbbra sem mutatta meg, hanem még hozzátette, hogy "minden pasi ezt csinálja".
Én pasi(sicc!) vagyok és nem csinálom ezt, kamuzik a gyerek.
Egy férfi amúgy ne pasizza magát. "Pasi" szót a nők használják.
Nálam már az szakító ok lenne, ha kérésre nem mutatná meg a mobilját.
De nálunk így működik, ha valamelyikőnk bizalmatlanságra ad okot, kérésre megmutatja a beszélgetést.
A szakításhoz OK nem kell...
Nálam viszont a bizalmatlanság egyértelmű indok lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!