Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ugye ez már a betegesen féltékeny kategória, nyugtassatok meg h nem velem van a baj, ez nálatok szakító ok lenne?
barátom 25 éves,én 22.
fél éve vagyunk együtt.
ha facebookra pl felveszem egy régi osztálytársamat,be kell neki számolnom,5 percen keresztül arról kell beszélnem,hogy
honnan ismerem,van e barátnője, stb.....
Ezt egy ideig még bírtam.
Most viszont nemrég ráköszöntem egy ismerősömre,akinek vigyáztam sokat a gyerekére,a feleségével meg bnők vagyunk,erre leállt velem veszekedni,hogy miért köszönök rá mosolyogva......
Másik eset: Megyek vele a városban,szembe jön velem az unokaöcsém ráköszönök,ő is vissza többes számban,erre a párom bunkó mód arra nem veszi a fáradtságot,hogy visszaköszönjön,holott unokaöcsém udvariasan rám köszönt,megjegyzem 14 éves,de párom megint jött azzal,hogy minek köszöngetek minden pasinak.....mikor mondtam,h unokaöcsém,akkor is ő szapult engem,otthagytam a város közepén,nem érdekelt....eddig bírtam,már 100x megmondtam neki,hogy én ezt nem fogom hosszú távon elviselni.
most hívogat,sms-eket küldözget,de végleg kidobtam.
Ti mit tettetek vna?
ma 19:45
ugy érti,hogy azért ennyire féltékeny,elmondása szerint,mert neki rossz érzés ha szépen,kedvesen nézek pl egy pasira
viszont szerintem ez inkább már birtoklási vágy volt nála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!