Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából nem tudom, hogy párkapcsolatok, vagy szexualitás kategória. Érdekes a helyzetem, főleg fiúk véleménye és hozzá állása érdekelne. Bővebben lent?
16 éves lány vagyok. Van egy fiú barátom, akivel pár hónapja többet beszélünk. 3éve is jóba voltunk aztán kicsit megszakadt ez a beszélgetés. Elkezdtünk találkozni, volt csók,puszik meg ilyesmi...:D
De részemről ez több, sokkal több. Igazából ő az első fiú akiről kimondhatom h szeretem. (nem volt még senkim)
Nem bírtam tovább, elmondtam neki. De nem adott visszajelzést, h ő is érezne ilyesmit, csak, h nem akar bántani stb.
A kérdés, hogy megéri várni arra h részéről kialakul valami? Vagy rájön arra, h én mennyire tudnám szeretni?
Fúik..tudtok érzelmek nélkül puszilgatni egy lányt?
Nem tudom elképzelni, h felizguljak úgy valakire, h közömbös számomra.
Neki ez ment..
Érzelem nélkül soha...
Legfeljebb azt érzem közben, hogy "de jó lenne megdugni..." :D
Igen, mi fiúk szívesen érezzük lányok ajkát a testrészeinken, azért mert jó érzés. Nem kell hozzá szerelem feltétlenül....
De.... rossz hírem is van még: nem minden férfi ilyen, ahogy a nők között is van olyan, aki simán szexszel érzelem nélkül és van olyan aki csak szerelembe esve tud.
Ebből még ne vonj le semmit.
De a te srácod sajnos nem tartogat neked túl sok jót. Ha már várni kell egy vonzalom kialakulására, akkor az talán nem az a tűz ami neked kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!