Miért van az, hogy a "A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! "?
Figyelt kérdés
Úgy értem, szexuális felvilágosításra főként a 18 éven aluliak szorulnak és szerintem nem jó ötlet megfosztani őket a kategóriában való kérdésfeltevés jogától, még ha nem is mindig tartja be mindenki a korhatárra vonatkozó szabályokat, és az adminok sem feltétlenül tartatják be ezt, ez szerintem nincs eléggé átgondolva.
Bár eltudom képzelni, hogy a kiskorú vendégek ezen témába való bevonása jogi korlátokba ütközik. Vajon ez tényleg így lenne?
(Nem gúnyolódni szeretnék, tényleg érdekel.)
2010. okt. 18. 22:11
2/8 anonim válasza:
Hát én láttam már pár igen csúnya kérdést itt....
3/8 anonim válasza:
itt nem azzal lenne a probléma, h egy 18 éven aluli szexel kapcsolatos kérdést tesz fel, hanem azzal, h esetleg olyan dologat fog olvasni amit eddig nem tudott, és egy 18 éven aluli gyereknek nem is kéne még ilyenről hallani, aztán meg videókat nézni meg stb..
4/8 anonim válasza:
de mi ez a 18 as mánia?Mindenki úgy beszél mintha 18 év alatt nem létezne élet.Valljuk be kit nem érdekelt 18 éves kora alatt is a hasonló dolgok?Nincs olyan fiatal akit ne érdekelne legalább 1 kicsit na és tudjátok ki tartja be ezeket a 18 as felszólításokat.Csak azért vannak hogy ne legyen semmilyen törvényi ütközés nem?
5/8 anonim válasza:
Létezik 18 alatti világ, úgy hívják, Minimax.
7/8 anonim válasza:
hát igen nektek biztos úgy hívják,híták bár ahogy látom ti pont ezen a ponton vagytok bocsánat majd jópár év múlva megtudjátok miről beszélek addig pedig szóljatok a mamátoknak hogy mindig időben cseréljetek liberót
8/8 anonim válasza:
és mégis ha már ilyenekre rákattintanak akkor az a pár sor ami inti oket arra hogy hagyják el az oldalt megfélemlíti oket.. Meg általába nem tartják be az ilyeneket sot annál érdekesebb számukra a dolog hogy olyanba járkálhatnak ahol nem lenne szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!