Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok? 2 éve tartó bonyodalom. Részletek lent
Viharos párkapcsolatban élek már 5 éve,de sajnos 2 évvel ezelőtt nem volt tökéletes a kapcsolatunk, megcsaltam (csókolóztam egy másik sráccal)..Párom megbocsátotta ezt a félrelépést,de én azóta nem bírom kiverni a fejemből azt a másikat...aki egy egoista,beképzelt majom,de ha találkozunk nagyon erős szexuális vonzalmat érzek iránta..Hogy ,,vessek ennek véget"?Találkozás elkerülhetetlen,egy helyen lakunk..:/ És ő próbálkozik nálam..ez a legrosszabb...Tanácsok?Mit tegyek?
23L
Igyekszem..ezen vagyok évek óta..:)
köszönöm válaszod^^
Ha szereted a párodat akkor kitartasz mellette...
Hasonló helyzetben voltam évekig vágyakoztam egy bizonyos pasira a párom mellett... Majd megőrültem érte... De tudtam, hogy butaság eldobnom a kapcsolatomat egy kaland kedvéért...
...és egyszer csak elmúlt... a vágyakozás...
Kedves kaparol85,elég nyers kommentárt írtál..Pedig nem azt írtam h alig bírom visszatartani h ráugorjak..hanem menekülnék ebből a szituból,igen szeretem a pasim,nem bírnám úgy megcsalni h lefekszek mással. De van akaratom, és nem csalom meg..De ez így elég szar szitu..:/
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!