Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassatok meg, hogy normális, ha az ember 16 évesen még nem járt senkivel. Biztatása, személyes élménye lenne esetleg valakinek? :/
Figyelj, én 20 éves koromig még csak nem is csókolóztam senkivel, egy randin sem voltam. A fiúk inkább haverként néztek rám, hiába akartam már kapcsolatot. Aztán 20 éves koromban megismertem egy fiút, akibe egyből belezúgtam. Pár hónappal később szerencsére ő is úgy látta, hogy több van köztünk a barátságnál, és összejöttünk. 3 éve együtt vagyunk, már egy albérletben élünk, közös jövőt tervezünk. Semmivel nem tartok hátrébb, mint azok a barátnőim, akiknek már 15-16 évesen volt barátjuk. Sőt, sokan közülük szinglik most, és van aki nem is képes normális kapcsolat kialakítására, mert tiniként havonta váltogatta a partnereket, és évente több sráccal is ágyba bújtak (gimis korukban). Én örülök, hogy kimaradtam ebből.
16 évesen még abszolút semmiről nem maradtál le - nem azt mondom, hogy az én példámat kövesd, és te is 20 évesen csókolózz először, hiszen én sem önszántamból tettem így, de most már úgy érzem, tök mindegy, mi volt régen. Az a lényeg, hogy most boldog vagyok.
Legyél türelmes, hidd el, megtalálod azt a fiút, akivel ki tudsz alakítani egy kapcsolatot. Lehet, hogy jövő héten, lehet, hogy két év múlva. Egyik sem lenne ciki. Az a ciki, ha valaki 16 évesen már sok sráccal volt. A lényeg, hogy ne ugorj bele egy boldogtalan kapcsolatba csak azért, hogy ne lógj ki a sorból.
23/L
Én 17,5 évesen jöttem össze az első barátommal. De addig még csak nem is hiányzott, hogy pasizzak. Most vagyok 28, a harmadiknál tartok és remélem, ez így a végleges.
Ne aggódj, nem késtél le semmiről :)
"de pardon, k*rvanehéz ebben a világnak tininek lenni"
Tényleg szörnyű, hogy milyen problémáitok vannak :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!