Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék végre egy normális, magabiztos férfit/fiút?
Nagyon unom már ezt a felhozatalt. Sosem általánosítok a rossz tapasztalataim miatt, bizakodok, de már tényleg nagyon unom néha.
Én nagyjából 2 "típusba" futottam bele. Vagy az, aki kőbunkó, és sz*rik a belsőmre, nincsen lelki mélysége, ezért képtelen vagyok elviselni hosszú távon, és meg sem kívánok egy ilyen embert, szóval leépítem őket mielőtt még bármibe is belebonyolódnánk, de persze ilyenkor én vagyok a h*lye. A másik féle pedig az állandóan, indokolatlanul s*ggnyalásig bókolós fiúkák. Nem bírom elviselni sem azt, ha papucs valaki, de azt sem, ha én vagyok alárendelt szerepben. Egy magabiztos, férfias, okos, jólelkű pasit szeretnék már...
Unom a bunkókat és a sérülteket is. :S
20/l
1.nek jogos a kérdése.
ami a sérülteket illeti: ez viszont jogos igény.
majd itt biztos lesz 78 jelentkező, abból 74 már a 3. levél után kiesik :)
egyébként hol laksz?
#1 Ennek elbírálása nem az én feladatom, hanem a leendő partneremé. De a folytonos s*ggnyalás pont azért nem fekszik nekem, mert úgy érzem, hogy indokolatlan, utálom, ha tündérként kezelnek, mert nem vagyok.
Igyekszem magamat adni, sosem játszom meg magam, és próbálok változtatni a rossz tulajdonságaimon, de csakis a saját kedvemért. Az a célom, hogy ha ismerkedek, akkor ne a fiú alakítson engem, hanem már egy kész embert kapjon, aki nem árul zsákbamacskát, és szabadon el tudja dönteni, hogy szimpatikus vagyok vagy nem.
Értem, átérzem a problémádat teljesen, de nyugi, vannak kivételek. :)
Azt javaslom, hogy ha lehet, ne neten ismerkedj, hanem élőben, méghozzá olyan helyen, ahol veled hasonló érdeklődésű egyének vannak veled összezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!