Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék végre egy normális, magabiztos férfit/fiút?
Nagyon unom már ezt a felhozatalt. Sosem általánosítok a rossz tapasztalataim miatt, bizakodok, de már tényleg nagyon unom néha.
Én nagyjából 2 "típusba" futottam bele. Vagy az, aki kőbunkó, és sz*rik a belsőmre, nincsen lelki mélysége, ezért képtelen vagyok elviselni hosszú távon, és meg sem kívánok egy ilyen embert, szóval leépítem őket mielőtt még bármibe is belebonyolódnánk, de persze ilyenkor én vagyok a h*lye. A másik féle pedig az állandóan, indokolatlanul s*ggnyalásig bókolós fiúkák. Nem bírom elviselni sem azt, ha papucs valaki, de azt sem, ha én vagyok alárendelt szerepben. Egy magabiztos, férfias, okos, jólelkű pasit szeretnék már...
Unom a bunkókat és a sérülteket is. :S
20/l
Amugy meg állati ritka az ilyen lány mint te elmondom.
Az a baj hogy a legnagyobb részük vagy ribancoskoik aki elvárja hogy kiny@lják a kis p.csáját és alá tegyenek mindent vagy olyan mint egy félénk szürke kisegér aki nem mer szólni és ha valaki még is oda megy hozzájuk akkor meg elküldik azzal az indokkal hogy már van barátjuk. Amugy üdvözöllek a valóságban
Így van. Keress tovább, csak válts helyet.
Nekem is van 1 ismerősöm és én iy ilyen vagyok. Mondjuk szerintem ez nem csak velünk van így, szóval leírom a szitut.
Mindegy, hogy a haveromról írok vagy magamról, tök ugyanez a helyzet. Szóval úgy vagyunk vele, hogy jó lenne egy normális, értelmes csaj akit lehet szeretni nem csak szexelni akar és nem csak egy estére. De! Sajnos ezt hosszú távon nem tudnánk viszonozni a meló meg a tanulás miatt. Szóval igazából szeretnénk egy komoly kapcsolatot, de nem lenne idő foglalkozni a csajjal. Így ő általában bele megy az ilyen pár éjszakás kalandokba (én nem), pedig a szíve nem ezt mondja neki sem, de egyszerűen most nem tud komoly kapcsolatba belemenni. Én szintén így vagyok vele, pedig a lelkem vágyna rá, de algondolkodtam rajt, hogy amikor olyan nap van akkor még magamra sincs időm néha, nemhogy egy lányra.. pedig olyan jó lenne.
Van egy olyan tippem, hogy ez nem csak a mi problémánk. Szóval lehet értelmes, me okos és még jól is nézhet ki, de arra is van esély, hogy mellette dolgozik és megdöglik a tanulásban mert szeretn előrébb jutni, jobb munkahely, több fizetés, hogy később egy komoly kapcsolathoz megteremtse az alapokat.
Ez alapján csak annyit tudok mondani, hogy keress olyan férdiakat akik nem a 22-24 éves korosztály, hanem idősebbek. Ha nekik van stabil anyagi/munkahelyi hátterük és marad mellette szabadidejük és még egészséges kapcsoaltra is vágynak, akkor talán közülük megtalálod egyszer az igazit.
Rajtuk kívül van amit elmondtál: a bunkó nyomulós típus, a nyalizós meg ez a "pályakezdő" aki minden szabadidejét (ami leginkább csak hétvége) a barátaival tölti, ha teheti, mert tudja nagyon jól, hogy összetörné a lány szívét ezzel az életmóddal.
Nehéz ezt elmagyarázni. Mi is eljárunk néha szórakozni, de tudjuk, hogy sajnos még nincs lehetőség komoylabb kapcsoaltra. Én a saját részemről komolytalanba nem megyek bele.. lányokkal nagyon jól eltársalgunk, de soha nem akarok semmit. Vagyis akarok, de ez nehéz ügy.. :P
ugyan,mint ha nem csak nyafognál...Neked semmi se jó és várod a csodát.Ez a királykisasszony szindróma.
Ráadásul ahogy én látom,jót akarsz,amikor te meg átlagos vagy+ idegesítő.Szóval rendben lenne,hogy nem állsz le akárkivel,ha te különb lennél.De így,egyedül maradsz,esetleg néha meg dugnak,de hosszú távon semmi.
Ez a véleményem.
#14 Remélem nem gondolod komolyan, hogy ezért nem akartok barátnőt. Nem az anyagi háttéren van a lényeg, hanem a szereteten. Pont, hogy jó lenne egy normális, egészséges kapcsolat egy kis fénypontnak a túlhajszolt, tanulós-dolgozós életben.
# 15 Nem tudom, hogy te hogy jössz ahhoz, hogy ismeretlenül megítélj, de nem is érdekel igaziból, Én tudom milyen vagyok, és azt is, hogy az átlagoshoz annyi közöm van, mint a tűznek a vízhez.
Amúgy engem nem szoktak megdugni, velem max. szeretkezni lehet. Ha pedig királykisasszonynak képzelném magam, pont az tetszene, ha kiszolgálnának, és kinyalnák a fenekem, de pont azt fejtegettem, hogy utálom azt is. Normális, jogos elvárás, hogy egy velem egyenrangú partnerem legyen, ne legyen alá-fölé rendeltség.
"ha valaki kedves és figyelmes"
NEM. A kedvesség és a figyelmesség tetszik, de az nem egyenlő a szánalmas papucskodással, elég nagy a különbség. Nem szeretnék én lenni a férfi a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!