Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék normális fiút Budapesten?
Volt egy komolynak mondható kapcsolatom,az illetővel egy iskolába jártunk. Most készen állnék egy újabb komoly kapcsolatra, de sehol nem találok megfelelő fiút. Eljárok helyekre bulizni, de ott nincsenek értelmes pasik. A barátnőim sem tudnak összehozni senkivel, aki tényleg tetszene. Csak annyit szeretnék, hogy valami helyes srác szeressen, és én is viszontszerethessem! :)Tehát segítsetek, hol találok ilyet?
16/L
hát nem tudom :D fiú vagyok de, nem pesti, de ha ennek ellenére lenne kedved ismerkedni akkor nyugodtan írj privit
17/f
Hát tudod,a szerelem a legmeglepőbb helyeken talál rád:D
Nem tudom itt milyen választ vársz,de az biztos hogy tuti nem ott fogod megtalálni a nagy ő-t,ahol az itteniek javasolják..
Én normális pasinak mondanám magam,de lehet hogy csak beképzelem magamnak :DD Jobban szeretek a baráti körben ismerkedni.. hát elég sikertelenül,de még mindig jobb mintha csak egyéjszakásokat találnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!