Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatnék normális fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék normális fiút Budapesten?

Figyelt kérdés

Volt egy komolynak mondható kapcsolatom,az illetővel egy iskolába jártunk. Most készen állnék egy újabb komoly kapcsolatra, de sehol nem találok megfelelő fiút. Eljárok helyekre bulizni, de ott nincsenek értelmes pasik. A barátnőim sem tudnak összehozni senkivel, aki tényleg tetszene. Csak annyit szeretnék, hogy valami helyes srác szeressen, és én is viszontszerethessem! :)Tehát segítsetek, hol találok ilyet?

16/L

2012. júl. 11. 19:48
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

oooooooooo így nem fogsz találni mert a külső fontosabb mint a belső :D és a rondák érzelmesebbek :D mint a szépek mert kisebb esélyük van a lányoknál és ha találnak 1 lány akkor képesek igazán szeretni ha a lány is szereti őket

de neked csak azért kell pasi hogy legyen valakid

2012. júl. 11. 20:00
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy fontosabb neki a külső csak egyszerűen számít neki.... mint a legtöbb embernél. Ne mondd, hogy neked nem számít! :D
2012. júl. 11. 20:03
 13/26 anonim válasza:
hát nekem nem nagyon számít a külső :D
2012. júl. 11. 20:06
 14/26 anonim ***** válasza:
A szerelem a legfurcsább helyeken talál rád srác vagyok és nem értek egyet az előzővel.. majdnem 30 kiló fogytam egy lány miatt kevesebb mint egy év alatt,akivel végül nem lett semmi sem.. Nem a külsőm volt a baj neki,hanem csak úgy a személyem.. Ez meg hogy csak a külső a baj,egy duma,hogy legyen mire fogni a sikertelenséget.. Kell egy stílus ami bejön a lánynak és a külső utána mellékes.. Lehet hogy a kérdező is rá fog találni álmai pasijára csak nem épp olyan külsővel amit akar.. Attól még meg fogja fogni a belső akármit mondd most.. Ez szerintem ilyen,nincs értelme kattogni rajta,jön magától a szerelem..
2012. júl. 11. 20:06
 15/26 anonim ***** válasza:
Hát én nem élek Budapesten,de közel lakom,Százhalombattán,ha van kedved akkor írj privit vagy facebook-ra vegyél fel,ott el tudod dönteni,hogy be jövök-e :) 18/F
2012. júl. 11. 20:10
 16/26 anonim ***** válasza:
na latod ezt en is szivesen megtudnam!!:)
2012. júl. 11. 20:29
 17/26 anonim ***** válasza:
21/F. Írj prívátba ;) megbeszéljük
2012. júl. 11. 20:39
 18/26 csaba0728 válasza:
A férfiakra mondják, hogy nekik csak a külső számít pedig csak a pasik adják lejeb igényeiket tudva, hogy ha nem is toppmodell de legalább normális a csajok nem.
2012. júl. 11. 21:00
 19/26 csaba0728 válasza:

Csak nézzetek körül a legtöbb nőnek sokkal jobb a pasija van. A csajok a legnagyobb álszentek a világon. Szerintetek?

Pár alap duma : -csúnya=egzotikus -kövér=legalább van mit fogni rajta

. A nőknek meg van egy ideáljuk és hiába csúnya a csaj az alább nem adja bármi is történik nem baj ha a pasi tőle sokkal normálisabb kedvesebb még szebb is de az ő igényei magasabban van tehát nem kell.

2012. júl. 11. 21:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Ti szegény férfiak.....
2012. júl. 11. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!