Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék egy normális lányt? 20/F
Ami nekem normális:
- Nem cigizik
- Nem iszik
- Nem festi a haját
- Érzelmes
- Nem szűklátókörű
Mielőtt megkérdezed:
- Nem, nem fogok egy dohányosnak nyalizni, hogy szokjon le. Apám a mai napig láncdohányos, pedig 10 éve könyörög neki a mostani felesége.
- Nem iszok egy kortyot se, de ezen a téren kicsit engedékenyebb leszek talán. De a lerészegedés tabu.
- Ne csúfítsa el azt, amit a természet adott neki, mert az nem divatos! Úgy rühellem az ilyet.
- Nagyon sok mai lányon az ellenkezőjét veszem észre.
- Nekem egyszer volt egy csak altert hallgató lányismerősöm, nem kicsit volt idegesítő az elvakultsága, Twilight fanokról ne is beszéljünk...
Sajnos az iskolámba kevés lány jár (informatikai suli :S), azok se nagyon tetszenek, meg cigiznek. De nem feltétlenül szeretnék egyetemistát (bölcsészek nagyrésze kizárva).
Amúgy Pestre járok tanulni, az eredeti lakhelyem Nógrád megye, de az eléggé reménytelen eset.
"Hogy találhatnék egy normális lányt? 20/F"
Bocs, nekem az általad leírt lány a "nemnormális" kategória már. Megszabod a stílusát, azt, hogy mit szeret, mit és mennyit igyon. Nem adja.
Ne haragudj, de erröl egy jo baratom idezete jut eszembe:
"Valogatos f*sznak kutyaban a helye!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!