Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találhatnék egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék egy normális lányt? 20/F

Figyelt kérdés

Ami nekem normális:

- Nem cigizik

- Nem iszik

- Nem festi a haját

- Érzelmes

- Nem szűklátókörű

Mielőtt megkérdezed:

- Nem, nem fogok egy dohányosnak nyalizni, hogy szokjon le. Apám a mai napig láncdohányos, pedig 10 éve könyörög neki a mostani felesége.

- Nem iszok egy kortyot se, de ezen a téren kicsit engedékenyebb leszek talán. De a lerészegedés tabu.

- Ne csúfítsa el azt, amit a természet adott neki, mert az nem divatos! Úgy rühellem az ilyet.

- Nagyon sok mai lányon az ellenkezőjét veszem észre.

- Nekem egyszer volt egy csak altert hallgató lányismerősöm, nem kicsit volt idegesítő az elvakultsága, Twilight fanokról ne is beszéljünk...

Sajnos az iskolámba kevés lány jár (informatikai suli :S), azok se nagyon tetszenek, meg cigiznek. De nem feltétlenül szeretnék egyetemistát (bölcsészek nagyrésze kizárva).

Amúgy Pestre járok tanulni, az eredeti lakhelyem Nógrád megye, de az eléggé reménytelen eset.

2011. febr. 16. 22:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
22:58-nak ment a pont.
2011. febr. 16. 23:00
 12/34 anonim ***** válasza:
*vannak
 13/34 anonim ***** válasza:
43%

22:58

Most miéééér? Tőlem festetheti a haját a pasi.... csak ne sminkeljen. :D

14/34 A kérdező kommentje:

Az egyik nagyon ronda ismerősöm, szinte bármilyen csajt összeszedett magának. Ezért nem adok lejjebb az álmaimból. Meg ne az ölembe akarjon rágyújtani, mint ahogy a bátyámnál volt, aztán meg otthagyta a barátnője emiatt. Meg nem egy műanyag tapintású izét akarok simogatni.

A gond az, hogy ezek realitások, nem Kate Mosst akarok. Nem egyszer láttam már ezeknek megfelelő lányt. Most miért adjam fel az álmaimat? Főleg, hogy ezek racionális álmok. Vagy szerintetek a leendő informatikus diplomámmal majd vécét pucoljak, mert úgyse veszik fel a pályakezdőket? Ne is gitározzak, mert tutibiztos, hogy nem leszek Jimi Hendrix? Vagy jöjjek össze egy trampli láncdohányossal, mert azt könnyebb megszerezni? Ezért rühellem magyarországot...

És nem lefektetni akarom, abból ezer is összejöhetet volna. Sőt, egy normálisért feladok ezer kalandot.

2011. febr. 16. 23:02
 15/34 anonim ***** válasza:
Húúú, csak ennyi elvárásod van egy pasitól? Akkor én neked meg is felelek, holnap már járunk?:D
2011. febr. 16. 23:02
 16/34 A kérdező kommentje:

22:50:

Szerintem én jobban tisztelem a nőket, mint te. Attól, hogy ilyenek az elvárásaim, még nem nyomom el őket. Én se dohányzok, nem iszok, nem festem a hajam, stb. Egyszerűen egy hasonló életérzésű lányt szeretnék. Ha te mondjuk mélyen vallásos lennél, nem esne neked jól egy nyíltan vallásellenes partner.

Trollok inkább kíméljenek!!!

2011. febr. 16. 23:08
 17/34 anonim ***** válasza:

nem szereted a dohányosokat?pedig ők gazdagok hisz manapság csak ők engedhetnek meg maguknak ekkora kiadást

komolyra fordítva a szót: az a gond hogy kismillió lány van aki megfelelne mégis az elvárásaidnak de szerintem ha eléd állítanám őket mindegyikben találnál valami plusz hibát hogy"inkább mégse mert izé...."

2011. febr. 16. 23:23
 18/34 anonim ***** válasza:
73%

Szia!:)

Nos amit leírtál az nagyon érdekes. Én pontosan ilyen vagyok. Na jó havonta iszom egy kis alkoholt de sose szándékozom berúgni, tőlem az messze áll, hála istennek! Egyébként rengeteg ilyen lány van csak nyitott szemmel kell járni!:)

Amin viszont elgondolkoztam:

"Nem szűklátókörű"

"De nem feltétlenül szeretnék egyetemistát (bölcsészek nagyrésze kizárva)."

Egy nem szűk látókörű lány viszont lehet, hogy téged tartana begyepesedetnek. A félreértések elkerülkése érdekében nem vagyok bölcsés hallgató de mégis kiállnék értük. Hány bölcsés hallgatóval beszélgettél tovább 20 percnél? Annyira ismered őket, hogy azonnal kizárod...annyira nem tetszik ez a szak alapján való bekategorizlás. Ennyi erővel az infósok meg hatalmas, seggmeresztő kockák!

Arról nem is beszélve, hogy felesleges ennyire bekategorizálni, hogy kit szeretnél mert ha szerelmes leszel nem fogod csak azért dobni mert festi a haját vagy szereti a Twájlájtot!:) Sokszor a tökéletes borzalmasan unalmas tud lenni!

l/19

2011. febr. 16. 23:25
 19/34 anonim ***** válasza:

*bölcsész

És azt kifelejtettem, hogy viszont szimpatikus benned az, hogy nem feltétlenül egyetemista lányra pályázol. Teljes mértékben igaz, hogy az intelligencia nem jár együtt egy diplomával.

2011. febr. 16. 23:26
 20/34 anonim ***** válasza:
65%

"Teljes mértékben igaz, hogy az intelligencia nem jár együtt egy diplomával."

ezt általában azok mondják akiknek nincs diplomájuk

2011. febr. 16. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!