Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék egy normális lányt? 20/F
Ami nekem normális:
- Nem cigizik
- Nem iszik
- Nem festi a haját
- Érzelmes
- Nem szűklátókörű
Mielőtt megkérdezed:
- Nem, nem fogok egy dohányosnak nyalizni, hogy szokjon le. Apám a mai napig láncdohányos, pedig 10 éve könyörög neki a mostani felesége.
- Nem iszok egy kortyot se, de ezen a téren kicsit engedékenyebb leszek talán. De a lerészegedés tabu.
- Ne csúfítsa el azt, amit a természet adott neki, mert az nem divatos! Úgy rühellem az ilyet.
- Nagyon sok mai lányon az ellenkezőjét veszem észre.
- Nekem egyszer volt egy csak altert hallgató lányismerősöm, nem kicsit volt idegesítő az elvakultsága, Twilight fanokról ne is beszéljünk...
Sajnos az iskolámba kevés lány jár (informatikai suli :S), azok se nagyon tetszenek, meg cigiznek. De nem feltétlenül szeretnék egyetemistát (bölcsészek nagyrésze kizárva).
Amúgy Pestre járok tanulni, az eredeti lakhelyem Nógrád megye, de az eléggé reménytelen eset.
Szerintem a kedves kérdezőnek nem olyan húde nagyok az elvárásai... Szerintem se cigizzen (apám meghalt tüdőrákban és több mint 30 évig cigizett előtte)... az alkohol mehet, de ne legyen seggrészeg minden szombaton... a hajfestés szerintem saját dolga, azt nyugodtan.. érzelmes legyen annyira, hogy ha meg akarom ölelni, akkor azt engedje, és kapjak érte egy puszit :)... a szűk látókör meg... hát télleg ne olyan legyen, hogy nem fogad el egyáltalán más véleményt, lehessen vele beszélgetni mindenről... Ezek mellé nekem még egy teljesen átlagos kinézet megfelel... nekem más elvárásom már nincs (jah, még egy utolsó... azért legyen pár hasonló érdeklődési körünk).Aki szerint ez csak egy álom, és hogy aki ilyet keres az válogatós... hát arra nem tudok mit mondani... mindenkinek megvan a véleménye.
18/F
Sztem túlreagálod a dolgokat. És nem mellesleg, tényleg sok elvárásod van. Ha a smink zavarna megérteném, de h a hajfestésben mi zavar azt elképzelni sem tudom. Nekem még sosem volt "műanyag érzésem" ha festett hajhoz nyúltam, sőt, az enyém egészen természetellenes kék színű is volt. Nem divatból, csak nekem az tetszett. Azt meg tudom érteni ha a mű csajok zavarnak a plasztikázott "alkatrészeikkel" vagy a rengeteg smink, de ezt túlzásnak érzem. Főleg mint kizáró tényezőt. Még anyum is festi a haját, pedig ő esküdni mernék rá h nem divatból teszi...
Ami az ivást vagy dohányzást illeti. Mindkettő elhagyható. Megértem h alapvetően nem vágysz ilyen csajra, mert én sem. A cigifüstöt eléggé nem szeretem, ráadásul nem is javítja a helyzetem ebben a kérdésben az enyhe asztmám, tehát nem díjazom ha 1 csaj cigizik. Viszont én ezt nemes egyszerűséggel közölni szoktam az illető hölggyel. Mostani bnőmet kérnem sem kellett arra h tegye le. Tudta h én nem cigizek, és mikor összejöttünk ő maga mondta h ezután leteszi a cigit miattam, mivel tudja h zavar. Így is lett. Ami az ivást illeti, az nem zavar addig míg nem részegedik le nagyon. De sztem ha szeret 1 lány, arról is képes lemondani, ahogy a cigiről is. De ahhoz h áldozatot hozzon vki érted, mint pl. ezzel vagy azzal felhagyjon, neked sem ártana kompromisszum képesnek mutatkozni. Minden kapcsolatban kellenek kompromisszumok, különben az halálra van ítélve.
Ami a szűklátókörűséget illeti...sztem elég nehéz ezt az alterrel egyeztetni. Én rengeteg zenei stílust szeretek, az altert is, de első sorban hip-hop rajongó vagyok, ennek ellenére mindenfelé haverom és ismerősöm van, Sztem az alteres haverjaim sem rosszabbak mint bármelyik másik. Nem 1 zenei irányzaton múlik h az ember mennyire széles látókörű. Amúgy sok alter zene kifejezetten elgondolkoztató dolgokkal foglalkozik. Kicsit gondold át ezeket sztem, hátha rájössz h ez az alapból kirekesztés nem feltétlenül a legjobb hozzáállás. Mikor 1kis kompromisszummal talán tökéletesen neked való csajt is találhatsz.
Ja és ezt túlásnak érzem az álom kategóriába sorolni. Azzal h kevesebb az igényed, vagy kevésbé vagy elfogult 1-1 szempontod miatt, nem jelenti azt h feladsz 1 álmot, csak azt h érettebben állsz hozzá a kapcsolathoz. Hiszen ha vki képes lenne változtatni magán érted, az már lehet megérdemelne 1 esélyt. Amivel magadnak is esélyt adnál a boldogságra. Ami pedig az álmokat illeti. Azokat nem kell feladni, csak reálisan kezelni. Nem azért kezd el az ember gitározni h Hendrix legyen. Hendrix már született 1, hiába lenne még1, az már nem ő. Azért gitározzon az ember h önmagát tudja adni vele, és ha esetleg sokaknak tetszik amit csinál, akkor akár felül is emelkedhet a nagy elődökön. De h a te esetedre próbáljam kicsit sarkítani a saját példád. Ha te úgy kezdesz neki gitározni h nem akarok ennyi húrt, vagy épp nem akarok ilyen színű/anyagú/formájú gitárt, esetleg nem akarom h elektromos legyen, mert csak az akusztikus természetes, de abból meg ez a fa nem tetszik, akkor olyan részletekben veszel el, ami lényegtelen a gitározás szempontjából. Szal...lehet megtalálod életed természetes és szenvedélyektől mentes bnőjét aki még talán tetszik is, de ha ő egyáltalán nem való hozzád tulajdonságaiban akkor szívtad az egészet. Ahogy a gitározást sem a gitár miatt kezdi el az ember.
"életművész"
igények vannak bőségesen...kíváncsi lennék, te hogy nézel ki...tipikus kocka, szódásszifon szemüveggel, görbe háttal, vasággyal 40 kilósan? a bölcsészek meg szűk látókörűek és (gondolod) buták...nem is tudom, ki van elveszve a bit-ok, és a bináris számok szomorúan unalmas útvesztőiben, mellőzve minden színt, és léleképítő foglalkozást, örökkön a virtuális (ál)valóságba zárva.
tessék, lenyomtam neked egy álszent, demagóg maszlagot, de mégsem hiszem, h teljes mértékben tévednék. igazam van, v. igazam van? :D
abban egyetértek veled, a bagó büdös, haszontalan, egészségromboló...ezért csak 2hetente egyszer engedem meg magamnak, mert időnként elfog a depi, h egyetlen netmesternek sem jövök be a haszontalan, 5 nyelvet beszélő agyammal.
Az italozással is egyetértek, szerintem is felesleges...ugyanazt a tompultságot el tudom érni a tv-zéssel (én pl. olyannal nem járnék, aki vv-t néz. sztem az a társadalom legalja).
hajfestés...rózsaszín hajam sose lenne...de ami természetes (fosbarna) nem áll jól valahogy, hiába születtem ilyennel. a sötétszőke szebb..akkor meg az ember miért erőltesse azt, ami ronda? ezzel nem értek egyet, sorry.
szűklátókörűség... nem hiszem, h ez éppen a bölcsészekre vonatkozna. köztük van a legtöbb olvasott, jól tájékozott ember( én életem során van nem olvastam el 5000 kötetet, hát egyet sem...minden témából volt egyébként).
a zenei stlíus egysíkusága egyébként manapság sokakat jellemez...ebből is az igényeset kedvelem (a mizu mizu mizu vitte ki legutóbb a hajam -.-) ...ezzel egyetértek, jó, ha vki mindenből hallgat - de mindenből a legjobbakat!
am. meg ne sértselek, de sztem kb. 1-2%, hogy találsz ilyen csajt, akire minden részhalmazodba beír6ó. :D.... talán 1-2 dologtól eltekinthetnél (pl. hajfestés, bölcsészutálat)... de legfontosabb, hogy nézz magadba, mert oka lehet, miért nem találsz. Tedd fel magadnak a kérdést, vagy-e elég jó srác ahhoz, hogy 1 földreszállt szentet érdemelj.
Ezek azért nem olyan nagy dolgok, szemben a csajok irracionális elvárásaival (legyen az illető: jóképű, magas, gazdag, sportos, kedves, érzelmes, legyen kocsija stb.)
A dohányzás és az ivás nagyon drága, káros és igénytelen szokás. Akik rászoktak, nagyon nehezen, vagy sehogy sem fognak leszokni róla. Ráadásul elég önzőek, mert csak a saját függőségük érdekli őket.
Hajfestés: az utóbbi időben lett divat a csajoknál, hogy tarka-barkára festik a hajukat. Szerintem elég idétlenül néznek ki.
Amúgy meg ne törődj másokkal! Ezek az elvárásaid, ne add lejjebb az igényeidet! Gondolom a sok hozzászólónak teljesen mindegy, hogy kivel jönnek össze. Nekik nincsenek igények és elvárásaik a másikkal szemben. Lehet az illető drogos, alkoholista, lusta, láncdohányos, rosszindulatú stb. Mert ha ezeket megemlíti valaki, akkor már nagyok az elvárásai.
Hát a cigivel és a részegséggel egyet értek. Én soha nem dohányoztam, inni általában ésszel iszok. Évente max 1-2 alkalom van, általában vizsgák után, hogy kicsit többet iszok, de akkor sem fetrengek részegen a hányásomban =)
A hajfestésben nem tudom mi zavar, ez tipikus előítélet és szűklátókörűség, ami ellen nagyban tüntetsz az elvárásaidban ;) Én nagyon régóta festem a hajam, nem mostani "divat". És nekem mindenki azt is mondja, hogy jobban áll, hogy adok az alapból szürkés fényű hajamnak 1 kis csillogó barnás színt. Nem értem az ilyesmit pl mért veted el, dehát a szűk látókörűségnek és az előítéleteknek általában nincs logikája. Sőt, én még sminkelni is szoktam magam, mert tetszik, noha nem vakolat van rajtam, de a szememet minden nap kihúzom és képzeld, még szempillaspirált is használok! Most már tuti, hogy a világ legmegvetendőbb nője vagyok a szemedben, mi? =)
A nők nagy része érzelmes, így ez a kritérium nem nagy kérés, szerintem.
A szűk látókörűséget már fejtegettem: majd akkor követelj ilyesmit, ha te is teljesíted ezt. Vagy ha valami másban nyújtasz kiemelkedő teljesítményt.
A lányok irracionális elvárásaival szemben... nekem nincsenek nagy elvárásaim, szerintem =)
20/l
22éves lány vagyok. Nem cigizek, nem iszok, nem drogozok, kiváló eredményt érek el a suliban, és normális helyen dolgozok(hivatalba vagyok asszisztens).Magas, vékony széparcú lány vagyok és csak azért nem jönnék be neked mert festem a hajam? Azt is azért, mert fényesebb lesz tőle a hajam, és nem olyan kopott, mint az eredeti?Amúgy aki nem tudja, hogy festetve van, annak fel sem tűnik.
És nem rosszból. Ha ennyire a külsőségekre vagy "kiélezve" mik a belső elvárásaid?
A félreértések elkerülése érdekében, én sem szeretem a dohányzó pasikat, az alkoholista, a csajozós nagydumás stb. típusú pasikat, de volt már, hogy leadtam az igényeimből és nem bántam meg, mert tartós kapcsolat lett belőle. Igaz ma már nem vagyunk együtt de ez nem ezekből a problémákból adódik.
Találkoztam jópár bölcsészlánnyal, 10-ből 9 hát hogyismondjam... Kb. egy szinten voltak a szakközepes/szakiskolás lányismerőseimmel (200-ból 2-3 volt éppenhogy elfogadható)(ez az infó egy hirhedt iskolából való, a Nógrád megyéből kb. megsaccolható, melyik :D ), csak a bölcsészek azért olvasnak, de az önpusztítás és a felelőségérzet hiánya teljesen ugyanaz. Najó, a szakiskolások többet drogoztak.
Vannak dohányos ismerőseim, a vicces beszólásaimat leszámítva egész jóba vagyok velük. Különben is túlontúl férfiasnak találom a dohányzást (még azokkal a hülye nőicigikkel is), pedig borzasztó liberális vagyok nőiesség témakörben a sok begyepesedett hímsovinisztához (pl. apám :( ) képest.
A festett haj meg egyszerűen nem tetszik. Az, hogy valakinek csúnyább a hajszíne, gyakran csak a vitaminhiánnyal van összefüggésben, a ritkább esetben talán el tudnék fogadni 1-2 árnyalatnyi színezést szemöldökfestéssel együtt. Számomra baromi ronda tud lenni az, hogy kirí az eredeti hajszíne (mert hetente nem lehet festeni), meg csúnya pl. a vastagszálú világosszőke, amihez a természetben sok vékony szál társulna.
Mégnagyobb baj, hogy néha olyan szép természetes hajakat tudnak elrodítani egy doboz hajfestékkel, csak mert pl. a szőke divatosabb, mint a barna.
Én meg aránylag normálisan nézek ki, nincsenek pattanásaim, se szifonos szemüvegem (helyette kontaktlencsém, bár ha lesz egy kis pénzem, beszerzek valami jóképű hapsihoz illőt), sportolni mondjuk sportolhatnék, egyedül a téli időjárás akadályoz ebben.
Belsőleg meg ennyi az elvárásom: legyen jófej azokkal, akik vele is azok (a szemétládákkal meg lehet szemétláda, sőt, jó dolog számomra, ha megvédi magát és nem egyből a macsója mögé búj) + a fent említett nyíltság. Semmi több. Külsőleg meg legyen szép arca, szeme, a laposabb mell nem gond. Meg ne legyen se anorexiás, se elhízott (bár egy-kettő közülük nagyon aranyos és könnyen segíthető egy kis mozgással). Sminkelni addig sminkelheti magát, amíg nem fest magának monoklit :D .
10.19-es vagyok.Én is nógrád megyéből származom és nem tudom milyen iskolára gondolsz.
és annyi tökéletes lány nincs:)
úgy ahogy tökéletes pasi sem:)
De tény egy "tökéletlen" lánnyal sokkal több élményben lesz részed, mint egy "tökéletessel".
(most nem a cigizésre és az alkoholizálásra gondolok, mert ez mindkető egészségtelen) és nincs kiábrándítóbb dolog mikor a pasid/csajod egy kis huncutkodás után kiugrik az ágyból cigizni...
Bíztam benne, hogy nem az a baj a bölcsészekkel, hogy buták vagy beszűkültek.
Viszont ha egyetemistát szeretnél, nehéz lesz olyat találni, aki nem folytat önromboló életmódot - ha a dohányzás és ivás annak számít.
Pécsre ne gyere, itt még nem láttam ilyen lányt. De szívesen megnézném, ha találsz.
Normális lányok viszont vannak. Jó sok. Csak nem ilyenek.
Ja, és nem magasak az elvárásaid, csak keresd őket jó helyen!
Sok sikert. 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!